Neslihanmeral Arkadaşlar 15inci hafta içerisindeyim bu dönemlerde tekmesini bebişimin hissedebileceğimi söyledi doktorum peki sizin ilk tekmeniz kaçıncı hafta da olmuştu ? 🤷♀️
Ayse1 Neslihanmeral ben de hissetmiyorum zaten hissetmemiz imkansız .o erken hissedenlerin damar seğirmesi.ama söyleyince kızıyorlar .hatta geçen biri 10.haftada hissettim dedi
Muhammedamine Neslihanmeral 15. Haftada seyirme şeklinde belki hissedersiniz ama tekme sanmam ilk kez bir doktorun 15. Haftada tekme hissedersin dediğine şahit oluyorum o haftada hareketi ayırt etmek bile güçken tekmeyi nasıl ayırt edeceksiniz
Neslihanmeral Muhammedamine aynen zaten tam anlamıyla tekme değil çünkü şuan daha eli kolu yeni uzanmaya başladı diye düşünüyorum
Fatma76 İkizlerimde 16. Haftada hissetmiştim Akşam çikolata yemiştim sonra Işık’ları kapatıp yatağımda uzanmıştım ve ilk tekmeler gelmişti uzun zaman oluyor tabi Şimdi 3 numara gelicek hayırlısıyla 10+3 uz 5 hafta sonra aynısını denilecem 😂
Neslihanmeral Fatma76 tatlı yiyince zaten uyanır hareket edermiş doktor demişti 😍😂 çok şanslısın ya 😍