Ladyys Mutluannebebek vallahi o kadar benzer ki bende de aynı durum var bide göğüslerim fena şiş bat 29 bakalım adet belirtisi mi yoksa gebelik mi yarın test yapıcam belli olur
Mutluannebebek Ladyys Hadi hayırlısı olsun güzel haberler verin inşallah buraya da yazın sonucu olur mu
Babyada Ladyys benimde göğüslerim şiş ama her adet öncesi ağrı olur dokunamam mesela ama şu an hiç ağrı yok. Sizin nasıl? Bat 28
Ladyys Mutluannebebek ay vallahi dayanamadım aldırdım şimdi eşime ilk bebeğimde de 4 gün kala akşam silikle görmüştüm bakalım kısmet 🫣🫣🫣🫣
Ladyys Babyada benim göğüslerim ağrılı ama her adet öncesi böyle oluyor vallahi artık bilemiyorum belirti mi değil mi 🥴🥴 bide bende çok kötü kasık batması olmuştu birazdan test yapıcam vallahi çıkarsa çıkar bu git gellerle daha fazla yaşayamam 😅😅
Mutluannebebek Ladyys Akıntı diyorlar yoğun bir akıntım yok mesela benim ama adet olacak gibi ağrılarım var kız ben de heyecanlandım yapacak mısın testi şimdi
Babyada Ladyys valla bende 19 unda yumurtlama gördüm o yüzden erken olduğu için yapmıyorum. Adetim geçse hemen yapacağım ama, inşallah sizinde gönlünüze göre olsun 🙏🏻 benimde her ay ağrılı olur ama bu ay göğüs ağrısı yok uçları böyle dokununca acıyor sadece
Ladyys Mutluannebebek yaptım canım kör oldum bakarken😅 negatif yani ama ben kafamdan çizgi uyduruyorum bence bu ayda olmadı sağlık olsun diyelim🥰🥰
Mutluannebebek Ladyys Canım hemen öyle söyleme belli olmaz gününü bekle bakalım belki geç döllenme falan olur
Ladyys Mutluannebebek sanmıyorum ya çıksa çıkardı erken gebelik testi yaptım olsun allahında bir bildiği vardır tabii olsa mutlu olurdum o ayrı🥹
Mutluannebebek Ladyys Nasip canım vardır bi vakti zamanı hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏 ama insan üzülüyor tabi ne kadar zamandır deniyorsunuz
Ladyys Mutluannebebek aynen öyle canım. Aslında şöyle ben kazayla 2 kere hamile kaldım ikiside düştü arada korunmadığım zamanlarda oluyordu ama geçen ay tam anlamıyla denemeye başladık benim zor çocuğum oluyor ztn aslında tedirgin oldum biraz acaba bu da mı uzun zaman sonra olacak diye yaş geldi 33 e bir an önce olsun istiyorum
Mutluannebebek Ladyys Canım yaşlarımız yakınmış 31 imdeyim ben de ☺️ Yaşlar gidiyor sağlık olsun aynı düşünceler içerisindeyiz daha bunun ikincisi üçüncüsü var zaman lazım 😉 eğitim iş evlilik derken anca sırası geliyor .ocakta düşünmeye başladık biz de hamile kaldım fakat kimyasala döndü beta yükselmedi şubatta bi ara verildi bu ay nasip diyorum bakalım olana kadar Rabbimin kapısı bol biz isteyelim
9000 Günaydın kuzucuklar karın ağrısı ve göğüs hassasiyetim vardı felaket belim ağrıyordu normalde bu kadar ağrımaz adet zamanı benim de bat 29 unda sabah test yaptım bu şekilde
Mutluannebebek 9000 Günaydın canım çizgi belirgin var bence🌸 hadi hayırlısı 3 gün kalmış adet gününü bekle bence o gün kan ver testlere ben pek güvenemiyorum
Postmodernmom 9000 ay canım benimde bu ya bat 31 bugün senin testin gibi çıktı testim umarım güzel ilerler ikimiznde
9000 Mutluannebebek evet kuzum 29 unda vercem yarın tekrar yaparım koyulaşırsa ki inşallah koyulaşır ya