Ladyys aryadeniz25 bende de inanılmaz göğüs ağrısı var dokunulmuyor bile kasıklarımda tatlı bir ağrı ama bilmiyorum gögüslerim ztn regliden önce ağrıyor ööff inşallah güzel haberler alırız 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Teslimenursevil Ladyys benim çoğu testim pozitif çıkıyo kuzum o yüzden heveslenmk istemiyorum adet olmazsam kan vericem
Ladyys Mutluannebebek canım bu teste göre hamilesin çok yeniyse akşam ki idrarla çıkmayabilir sabah birikmiş idrarla yapmak en doğrusu🌸🌸
Mutluannebebek Ladyys Anladım canım sabah akşam yapılan test farkediyor dediğin gibi sabah yapmak lazım
Mutluannebebek Ladyys Bu sabah yaptığımda da idrar mı az oldu anlamadım C kontrol çizgisi çok silik siz bardakta mı bekletip yapıyorsunuz direkt teste mi uyguluyorsunuz .ya da benim test bozuk çıktı
Babyada Smbemdy yok bugün yapmayacaktım gecikince yapacağım demiştim, 28 i bekliyorum yani 🤗 siz ne yaptınız
Ladyys Mutluannebebek canım kaset testte bardakta yapılıyor mu bilmiyorum ama hızlı testse eğer bardakta bekletiyorum
Mutluannebebek Ladyys Anladım canım bardakta bekletmedim ben hiç hayırlısı bakalım bu hafta belli olur akıbetlerimiz 🙏☺️
Mutluannebebek Ladyys Bu haftayı test yapmadan bitirmek istiyorum ☺️ Paranoya oldum çizgi var mı yok mu. Bugün sağ kasığımda ağrı hissediyorum adet mi olucam acaba ya da gebelik belirtisi mi bilemedim
Ladyys Mutluannebebek vallahi o kadar benzer ki bende de aynı durum var bide göğüslerim fena şiş bat 29 bakalım adet belirtisi mi yoksa gebelik mi yarın test yapıcam belli olur