Lavinya21 Figen_Can sağlıkla gelsin ay bende ilk haftalarda bişey istemezdim herşeyden soğumuştum vala 😂 16 17 den sonra herşey istedim
Figen_Can Lavinya21 Hiç bir şey yiyesim yok ama yine de mecburen yiyorum pek bir şey yemedigime rağmen 3 kilo almışım şimdiden
Zeynepkrkytlli Lavinya21 karpuz canım istiyo yiyorum yiyorum doymuyorum da ama çok pahalı 300tl İki haftadır iki kere aldık eşim bı daha alamam diyo 😂 ama napiyim ya çok istiyorum Bide bu sabah tatlı diyerek uyandım soğuk baklava istiyorum 🥹
Lavinya21 Zeynepkrkytlli gerçekten karpuz çok pahalı ya ben yarımın çeyreğini aldım 80 ₺ şok oldum 🤷 canınızda en güzel tatlıyı çekmiş vala soğuk baklava üstüne tatlı tanımam😂
biranne__ Lavinya21 en çok yediğim şey bal ama aşerdiklerim turşu, tahin - pekmez, sütlaç, limonata, hamburger, patatesli poğaça, tavuk but, çikolata, çilek, pancar sarması gibi şeyler daha aklıma gelmedi bazılarını yemedim bile bide 😂😂
hepoyleolurzaten__ Lavinya21 kiraz aseriyorum ama bulamıyorum 😂 ama en çok sevdiğim ve hergun yesem bıkmam dediğim meyve şuanda çilek deli gibi hergun yiyesim geliyor
Lavinya21 hepoyleolurzaten__ bende hamilelikten önce çok yerdim çilek ama hamilelikte hiç canım çekmedi neden bilmiyorum 😂
ZeynepDuru17 Lavinya21 sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah canım sevin tabi ay ben limon diye diye bayılıyordum bide domates çakır az gök az olmuş çok yerdim🤣
hepoyleolurzaten__ Lavinya21 huylar baya değişiyor önceden olmasada olur dediğimiz şeyleri hamilelikte deli gibi yiyesimiz geliyor
hepoyleolurzaten__ Lavinya21 ilk oğlum da da Nivea yağının vişneli rujunu deli gibi yemek istemiştim 😂 dudağıma sürmekle yetindim
Lavinya21 hepoyleolurzaten__ 😂😂😂 Allah iyiliğinizi versin ya marka ve meyli olduğu da belirlenmiş 😂😂😂
Lavinya21 hepoyleolurzaten__ ben çilek severdim şimdi yiyemiyorum limon görmek istemezdim şuan yemeden duramıyorum gerçekten size katılıyorum ya 😂