Lavinya21 Kocama baba evini aşeriyorum beni oraya götür derim genelde asgagsg😂 limonu tuzlayıp yemeye doyamıyorum peki sizler ekşi mi tatlı mı tuzlu mu çeker canınız ?❣️
Bhrdgan Lavinya21 bende hep yaz meyveleri istiyorum sadece çileği yedim aklım hala yiyemediklerimde cıksada yesem 😝
ipekky Lavinya21 çağla çilek erik kiraz kayısı offff yaz meyveleri aşeriyorum. Çilek çok yiyorum çağla da buldum badem çağlası ama diğerleri maaleseff. Tuzla limon bemde yiyorum 🤭
Lavinya21 Bhrdgan yeşil erik ve karpuz gibi dimii😋 ayy bende canım çok çekiyor ama asla yeşil erik bulamadım karpuzu yedim o kaldı 😂
Lavinya21 ipekky ama haksızda deiliz ki en güzel meyvelerde sanki bilerek hep yaza saklanmış gibi 😂 ben artk yazın hamile kalicam😂
emirtimr1 aşermek değilde çilek manyağı olmuştum deli gibi yiyordum ee şimdi çağla ve erik dönemi çilek rafa kalktı deli gibi çağla yiyorum 😂😂😂
Lavinya21 emirtimr1 tadını hiç bilmememe rağmen canımın çağla çekmesi şaka mığğ 😂 hemen eşimi arıyorum😂❣️
emirtimr1 Lavinya21 ay özür dilerim askım yaa valla kız canın çeksin diye demedim enişte bul hemen enişte😂😂😂
Lavinya21 emirtimr1 hiç sorun deil 😂 bir telefona bakar 😂😂 insAllah eşim nasıl bişey olduğunu biliyordur aggagsgjd😂😂
obirannea Lavinya21 canim bir gün tatlı bir gün tuzlu istiyor öyle çok bor şey asermiyorum ev yemeklerini canim istiyor genelde yani onuda kalkıp yapıyorum bende limonu tuzlayıp yiyorum çok güzel oluyor