QueenMother Menisaa hayırla kucağına al canım inş bende bayramdan önce istiyorum zaten 38 le 39 arası alırım demişti haftaya 38 oluyorum bakalım ne zamana verir
Menisaa QueenMother amin canım Allah razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah minişini saglikli bir şekilde 🥰
Tugba-ikizler gata bende Ikızlere hamıleyım 32+4 olduk çantamı dalan çoktan hazırladım bende 😊 kasılmalarınız oluyor mu bebekler toplanıyor mu yada yalancı sancılarınız oluyor mu
gata Tugba-ikizler kasılma ve toplanma oluyor bazen karnım aşırı sert. Yalancı sancım oluyor mu ondan emin değilim 🤔😊 tam olarak sancının nasıl bir his olduğunu bilmiyorum sanırım😃 bebişlerinizin kilosu nasıl 😊 Rabbim hepimizle sağ Salim kavuşmayı nasip etsin
Tugba-ikizler gata valla 30+4 de gıtmıstım buru 1628 dıgerı 1485 gramı cuma günü kontrol var 33+1 olcaz onda bakalım kaç kılo olduklarını ogrenırım sızınlıler ne durumda
Emoss17 Rojda09 ilki normal doğum olmuştu 38.5 te bunu da normal istiyorum hersey yolunda giderse inşallah
Rojda09 Emoss17 benim de ikinci gebeliğim ilki 38+3 te olmuştu bu ne zaman olur çok merak ediyorum diğeri iki cm açıklık ve suni sancı ile olmuştu bu sefer suni istemiyorum inşaAllah en doğal şekilde normal doğum yaparız canım
Elfckmn mehtap4925 e nabiza bakabilirsiniz devletteki kontrolde not alıyorlar oraya oradan detayları yazıyorlar kilosu ölçüleri vs
Merve95281 Duvar testi yapan var mı? 36+5 bu sabah yapamadım 😂 allah felclilere sabır versin gercekten cok zor. Bacağıma komut veriyorum almıyor cok tuhaf 😂
gata Tugba-ikizler ben her hafta gidiyorum kontrole. Geçen pazartesi 1800er gramdılar. Bugün gitcem işte tekrar 💛 sağlıkla gelsinler inşallah
Merve95281 mehtap4925 yere otur duvara yaslan dimdik otur ama. uzat bacakları ayagini digerinin ustune atabiliyosan daha var atamazsan 1 haftaya doguruyon demekmiş 😂