mehtap4925 Lavinya24 amin amin vallahi çok zor gerçekten zaten nefes alamıyordum şimdi ağzım açık dolaşıyorum 🙁
Kubrasezerr1 @Aynur_41 Benimki 20 Nisan dedi doktorum hagtamla tam uyumlu bebeğim ne zmn gelmeyi tercih edecek bakalım 🤍💙
Aysebeyza55 gizemsahan0 sezeryan mı doğumunuz ben 38.2 yim 5 nisan geliyor uygulamada ama ben nolmel doğum
Bal34 Aybike042024 sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah benimde gebelik şekerim var 37 hafta bitsin normal doğumu başlatırız dedi eğer olmazsa sezeryan.
Aybike042024 Bal34 amin inşallah canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥰 bende 38+3 te 8 Nisan’da olacağım inşallah sezeryanı
Emoss17 Rojda09 ilki normal doğum olmuştu 38.5 te bunu da normal istiyorum hersey yolunda giderse inşallah
Menisaa QueenMother erken vermedi zaten sezeryan günü 38 hafta olacak ben de rica etim bayramdan önce olsun diye tamam dedi
Sah1be Merve_ceyhan0803 evet bu tarihler yılda 1 kere denk geliyor ve ben hep eskiden görünce işte 23:032023 gibi ne kadar tatlı olmuş diye düşünürdüm tarih şimdi banada denk geldi doktoruma danışdım oda olur dedi zaten haftamlada uyumlu 38 hafta 4 günümə denk geliyor)
QueenMother Menisaa hayırla kucağına al canım inş bende bayramdan önce istiyorum zaten 38 le 39 arası alırım demişti haftaya 38 oluyorum bakalım ne zamana verir