FatmaBrn32 Ozgeeee2504 dogum yaptiniz mi Bugün bende 22 haftalık detaylı ultrasona gittim ense kalınlığı 6 dediler Siz nasılsınız bebeğiniz de iyi mi
nisaakb FatmaBrn32 merhaba görünce yazmak istedim çünkü ben de 13. Haftada çok korkmuştum. Ense kalınlığı 4.6 ydı bana cvs yapıldı genetik testler yapıldı fetal dna yapıldı her şey temiz şükürler olsun ama o 1 buçuk ay çok yıprandık. En son detaylıda doktor ense kalınlığı hala var (6mm) dedi. Ama diğer testler normal çıktığı için önemsiz dedi. Erkek bebeklerde ense kalınlığı çok görülen bi sürünmüş. Yani yüksek olması belli başına bi belirti değil korkmayın imkanınız varsa fetal dna yaptırın
meri13z FatmaBrn32 Merhabalar bana da detaylı ultrasonda 6. 3 dendi başka bulgu yok dendi sizin nasıl oldu doğum yaptınız mı
FatmaBrn32 Hannah sizleri de merak ettim bizede 6 mm dediler ense kalınlığı İnşallah evladinizda sizde iyisinizdir
FatmaBrn32 nisaakb bizim erkek bebek benimde ondan olur mu diye düşündüm Çünkü detaylı ultrasonda baktigi hersey temiz çıkıyor,ense kalınlığı hariç dedi Sizlere de çok teşekkür ediyorum,cevablariniz ve yorumlariniz icin🌸
meri13z FatmaBrn32 bebeğiniz doğdu mu bana da aynı şeyleri söylediler sadece ense kalınlığı var dendi başka bulgu yk dendi inşallah sağlıklı bir doğum yapmışsınızdır
Sulegull Ozgeeee2504 benim ilk gebeliğim dede bütün testlerde down sendorumlı çıktı aylarca ağladım yüksek Tansıyon çıktı ve erken doğum yaptım çocuğum gayet sağlıklı 5 yaşında stresten erken doğdu Allah’ın dediği olur bazen doktorlar da yanılıyor