Kizlar cevap verirseniz çok sevinirim böyle postlari dünden beri okuyorum ama dayanamadım bende açmak istedim 23+5 haftalık hamileyim dün perinatolijiye gittim normalde iki bebeğim daha var ama onlarda perinatolijiye gitmemiştim doktor yonlendirmemisti detaylı ultrason yapmamisti bu sefer onerince ben bir tuhaf oldum ikili testte sıkıntı mı var dedim hayır dedi ama herkes bana gonderdiyse birşey gormustur dedi gittim bende doktor bana bebeğin kalbinde 3 mm bir delik var dedi ve çocuk kardiyolojiye yönlendirdi kardiyolojide bunu doğruladı takip etcez dedi perinatoliji doktoru birde kalpte delik genellikle genetik hastaliklarda oluyor down sendromu filan olabilir amniyosentez öneriyorum dedi biz biraz düşünmek istiyoruz dedik oda 24. Haftaya geliyorsun yarın son gün dedi bizde imza atıp çıktık eve geldiğimde baktım bebeğin ense kalınlığı da 6 mm bu haftalar için çok değil mi sizde kaçtı ense kalınlıkları böyle şeyler yaşayıp sağlıklı yada down sendromlu doğuran var mı konusmk iyi gelebilir dünden beri çok üzgünüm :(((