haticekorkutt Sabirsizanne10 beta HCG 45 çıktı 😲🥰 2 gün sonra tekrar kan vereceğim. Kimyasal mi normal mi belli olur artık 🤭
Kedicik27 haticekorkutt yaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah 🥰🥰bana da dua eder misiniz
haticekorkutt HESA20 evet gittim. Kese görünmüyor şuan ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Muhtemel geç döllenme oldu.
minikfasulyeannesii haticekorkutt ilkin de göremedim ama diğer 2 sinde var hayırlı olsun 2 gün arayla kan verin inşaAllah sağlıklı ilerler.
HESA20 haticekorkutt maşallah inşallah sağlıkla ilerler çiçeğim🤲❤️ bende de durum şöyle en son 5 Şubat’ta adet oldum 5 Mart da beklenen adet tarihim di ama hala olmadım doktora gittim gebelik yok dedş kan tahlili 2.0 cıktı testler zaten negatif hala olmadım duphaston kullanıyordum bugün bitti bnö de geç döllenme olsa bile çıkardı heralde dimi
Sabirsizanne10 Kanımı verdim ultrasonla baktı doktor rahmin kalınlaşmış güzel dedi folikasit yazdı sonuçlar bir 2 saate kadar çıkarmış kızlar çok dua edin küçük bir mucize istiyorum Rabb imden
senatss Sabirsizanne10 kız bütün herşeyi okudum şu an bildiğin senin güzel haber vermeni beklıyorum unutmaa yazmayı 😅😅
Sabirsizanne10 senatss tabiki haber vericem bakalım Allah büyük yoksa bile denemeye devam 🥰 teşekkür ederim 🙏🏻 bana dahada heyecan ve umut veriyorsunuz
5sezeryanim haticekorkutt hamilesin canim gözün aydın çok yeni bir git kan ver HCG değerin düşük çıkar benimde 32 çıktı aynı senin gibi bir daha da gitmedim gidersen canını sıkar doktorlar birdahakine 10 gün sonra git bekle yani
Bhraydn2708 canım benimde pazartesi 45 çıktı perşembe verdim 195 olmuştu doktor 10 gün sonra gel dedi