Zeybal34 ya bunu yazıcam bi övgü övünç olarak değil ya da sizi incitmek için asla değil yazarken de doğru cümleleri bulmaya çalışacağım, bana Allah çok aratmadı bin şükğr ki hala doğum yapmış değilim, evlenir evlenmez ( 20 yaşındayım) boş gebelik geçirdim aradan 1-1,5 ay geçti bu gebelik sonlanmasına kürtaj dahi olmadım vücudum aktı yenilendi çünkü bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum korunmasız bir şekilde sürprizle gebe kaldım 28+6 günlük gebeyim. Sürpriz de olmadı çünkü korunmadım lateks alerjim vardı prezervatif kullanamadık geri çekilme yöntemi pek korunmamış açıkçası, ben şunu düşünüyorum çok stres çok fazla bunun için çabalamak biraz işi zorlaştırıyor gibi geliyor 🥺 kilo ile ilgili kısma geleyim evlendiğimde 92 kg falandım boyum 160 idi. Boş gebelik geçirip tekrar hamile kaldığımda 86 kg idim. Hiçbir diyet ilaç kullanmadım folik asit dahil. Ardından yine zayıflama çabam olmadı, olamadı kiloyu dert edecekken Allah öyle bir sınadı ki beni… 3 aylık hamilelik dolana kadar yiyemedim içemedim sürekli istifra ettim günlerce bir yudum su ile hayatta kaldım korkunçtı ve 17kg verdim. Şu an 28+6 da bebeğim kilo almış sadece aylardır ben kendime toplasanız 300 gr falan almışım bebek gelişimi iyi, yani bence kiloyla illa ki ilgisi vardır ama pek de yok 😬😬 demek istediğim sabır ve tevekkül edin çok dini bir konuşma gibi oldu ama kendinizi sevin stres olmayın her şey yoluna girecektir ve lütfen çoğu şeyin doğalını isteyin farkında değiliz ama rutin öyle büyük bir nimet ki o zamanlar gelinlik olmuyor keşke zayıflasam diye ağladığım günlerdi, sonra bebeğim için yaşama tutunabilmek için bir yudum suya muhtaç kaldım midem kabul etmedi çünkü. Stres yapmadan güzel bir diyetisyen eşliğinde sakince bu süreci yönetin size ve diğer bebek isteyen herkese Allahım sağlıkla nasip etsin, dualarımdasınız Allahım aratmasın🤲🏻❤️❤️❤️