Gokkusagivemucize Karbonat, limon veya şap taşı sürebilirsiniz. Ben de kullanmıyorum ama ben de kendimden rahatsız oluyorum resmen. Bir de Instagram'da asilbent diye bir sayfa var. Doğal içerikli deodorant kremi var. Almadım ama tamamen doğal şeylerle yapılan ürünleri var bakabilirsiniz.
EbruKrhn Aminea işte insan çok korkuyo oyüzden😒 öncekinde bilmeden saçımıda boyamıştım mesela bunda hiç birşey yapmadım
Selindikci35 Bu kdr takmamak gerek bnce..Rexona pudrali roll-on kullaniyorum her banyodan sonra mis gibi
Gokkusagivemucize Aminea dediklerimi uygula. Normalde de kullanmıyorum ben. Terlemeyi önlüyor roll onlar o da çok zararlı. İsteğim teri değil kokuyu engellemek zaten
Burcuu8997 Aminea karbonat efsane işe yarıyor . Bendede rahatsız ediciii. Çay bardağına doldur su yarıya kadar bi paket ufak karbonatlı dok karıstır bi peçete yardımı ile sür hiç gram koku olmuyor 👏🏻😍
Seymafatihakbulut Aminea kesinlikle karbonat kullanın ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum çok rahat ettim☺️👍🏻
byznr34 Aminea Naturalive çok memnunum hem doğal hem de hiç bir katkı maddesi yok internetten araştırıp sipariş verebilirsiniz