tamamdanolmuss Ezelin_annesi keşke daha fazla yardımcı olabilseydim. Depremde evimiz yıkıldı şu an hamileyim tek eşim çalışıyor elimden gelen bu. İnşallah rabbim kısa sürede tamamlamanıza ve yavrunuzun sağlığına kavuşmasına yardımcı olur 🙏🏻
Ezelin_annesi tamamdanolmuss ay Allah razı olsun olur öyle şey kardeşim.İnşallah rabbim size güzel bir,ev bol rızık,sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin iyi ki varsınız
Ezelin_annesi Naressmom1644 Rabbim razı olsun.Sizi evladınızla imtihan etmesin inşallah iyi ki varsınız
Ezelin_annesi Moommyyy dekont atarsanız çok sevinirim yüzdelik hesaplıyolar da dekontlarla.Kişisel bilgilerinizi kapatıp atabilirsiniz
Moommyyy Ezelin_annesi tamam canım attım instadan mübarek ramazan gününde bebeğin hayırlısıyla şifasını bulur Allahın izniyle inşallah 💕
Ezelin_annesi Moommyyy gönderici adı ne kardeşime söyleyeyim.Çok teşekkür ederim kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum iyi ki varsınız
Snmyildrm @Ezelin_annesi Canim SMS attim yavrun insaallah sifa bulur en kisa zamanda. 🤲 Bende Hamileyim bebegim hasta onu saglikla kucagima alayim dua edermisin 😞
Ezelin_annesi Snmyildrm ah kardeşim Allah rszı olsun rabbim tüm sıkıntılarını gidersin evladını sana bağışlasın.Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın