Ezelin_annesi Su1079 Allah razı olsun.Önemli olan miktar değil görmeniz.Ben 10 lira gönderene deaynı duayı ediyorym kardeşim.Size zahmet bana dekontunuzu da atar mısınız kişisel bilgilerinizi kapatıp.Yüzdeliği hesaplıyolar
tamamdanolmuss Ezelin_annesi elimden geldiğince bir şey göndermeye çalıştım. Allahım yardımcınız olsun acil şifalar versin çabucak tamamlarsınız inşallah 🙏🏻❤️
Ezelin_annesi Su1079 google da img yükle yazıp en üstteki sayfaya girince yüklemeye başla yazan yere tıklayın fotoğrafı yükleyip resim yükle yazan yere basıyosunyz.Daha sonra alta inip resim link yazan yerdeki adresi kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz
Ezelin_annesi tamamdanolmuss Allah razı olsun rabbim birinizi bin etsin rica etsem dekontuda atarmısınız
tamamdanolmuss Ezelin_annesi keşke daha fazla yardımcı olabilseydim. Depremde evimiz yıkıldı şu an hamileyim tek eşim çalışıyor elimden gelen bu. İnşallah rabbim kısa sürede tamamlamanıza ve yavrunuzun sağlığına kavuşmasına yardımcı olur 🙏🏻
Naressmom1644 Ezelin_annesi sms gönderdim kuzum.ara ara elimden geldikçe desteklemeye çalışacağım. Rabbim yavrunuza şifa size de güç dayanak versin. ❤️❤️❤️❤️❤️
Ezelin_annesi Naressmom1644 Rabbim razı olsun.Sizi evladınızla imtihan etmesin inşallah iyi ki varsınız