umrumdadegil Canım öyle işte her zaman öyle eşimle boya rengine karar verirken tam üzerine geldi tamam hadi sonra bakarız dedim eşim kapattı ekranı sonra bakma neye sonra bakıyon bakın şimdi bebeğe ne alıncaksa alın diyor konuyu bilmiyor dahil olayım diyor kızımla okul hakkında konuşuyoruz denk geliyor sen neden öyle yaptın filan diyor ufacık çocuk bile o kadar bıktı ki ben bişey yapmadım baştan anlatamıcam annem biliyor yeter dedi şok oldum herşeye dahil olayım diyor işte mutfakta ki stor perde gündemdeydi bugün tül perde alacağım eşim çarşamba vakit olursa bakalım beraber dedi neye bakcaz çarşamba nereye gitcez hiç haberi yok çarşamba baksın kendi sen neye bakcan kendi bilir ne alcaksa dedi sonra cam balkon yaptırcak akraba geldi kime yaptırdın dedi benden önce lafa atladı bende ters ters bakıp sesimi yükseltip ılıcalı hala dükkanları nerdeydi hatırlamaya çalışıyorum dedim hemen lafa atladı ılıcada dedi bende tekrar sesimi yükseltip hala gönende dükkanları dedim numarasını vereyim dedim bende de var numara dedi haykırdım sende neden var ne ara geldi sana dedim kaydettiniz dedi bakayım dedim aldım numara filan yok yokya sende neden olsun dedim ben yanlış hatırlıyorum dedi çok uzattım ama laf olsun torba dolsun işte toplanıp akrabalarla sohbet ederken bile çocuğuma dönüp bak ilayda yeleğime filan diyor yada salak salak kendince espiri yapıyor kendi gülüyor takan yok onu üzülüyorum haline üzülmüyor değilim ama bir dinle birileri konuşurken fikrin yoksa eğer susmayı bil insanların arasına girme fikrin olunca da kimseyi bölmeden söyle bizler kendini bilen insanlarız karı koca konuşurken orada dahi durmayız fikrimiz sorulunca yanıtlarız saçma sapan lafla torba doldurmayız