umrumdadegil aynen öyle yok kız bilseydim hamileyim İnanki söylerdim de gerçi Gine syledimde düzgün dille syledim benim kocam var dedim nie senin kapını calayimda annemlere gidiyorum yada arkadaşıma gidiyorum diyeyim birde yok böyle giynme yok syle giyinme yok saçını kısa kesemezsin yok boya yaparsan adapli yap yok etek gitme yok tayt giyme yok kimse sizin evinize gelmesin yok benden izin Alcan diyor bende dedim devir olmuş 2023 2024 grcez ve senin kızın nasıl geziyor evli arkadaşlarıyla resim atıyor torunun yirtmac ta nerde giyiniyor onlara kızım çok güzel bizde senin kızınız dedim bizede saygı duy onlar iyi güzel hoş bize gelince byle oda onlar gtmis onların terbiyesine uyuyor bende dedim benim terbiym bende var senin sizin terbiyenizi kendi çocuklarına öğret bana değil kalbimi kırma dedim ama oda bana etmediği hakaret kalmadı esim evdeydi esim yzumden anladı aradı syledi ytr dedi sen kimsin ki izin alsın köle mi yok terbiye falan ben karıma çocuğuma naparsan yaparım sanane ya dedi ha dedi başka bir yanlışı mi var syle bunedr dedi hem arkadaşıda gelir gider oda gider senin evinmi dedi yeter bize karsma terbiyeli ol dedi epey bi laf syledi kadın ama yok ben demedim dedi eltimde yanımdaydı sylerken eltimde ben karışmam duymadm grmedim oda dedi tam bu saatten sonra bitmistr dedi eltimde snrasi annen kötü niyetle değil normal konuştu dedi eşimde yengesine ozamn nie duymadım dedin etmedim yenge dedi artk eşim ister konuşur ister konuşmaz dedi kayın babam bile geldi aileme bana etmediği laf kalmadı esim e diyor bana para vermiyorsunuz 😂 eşimde asgari ücret le calisyr yani ve vermemiş halı oğlum bu eksik bunu al bize her defasında ama para bizden çıkıyor vermiyor sözde esim yardim etmiyor yani neyseki bylesi iyi oldu benden uzak Allah’a yakın olsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar inan ama keşke bende biraz ağzımı bozsaydim İnanki onların hakkı yok eşimin dahi bana kötü bir kelime kullanmasına katlanamam şükür eşim iyi ailesi dedim tek sebebi siz bizim sonumuz olacaksınız kesin neymiş ben temizlik yapmiyormusum bir bardak su vermemisim eşimde biliyor ben onlarla konuşmuyorum korona oldular yok diyr iki gelinden bisey olmaz köpeğe verir gibi önümüze sofrayı indrdiler gittiler dedi ben onlar o haldeyken oğlumu aldım gittim evimde yaptım corbami yemeğimi gtrdum kornalydilar evlerini temizledim oglumuda gtrdum bende dedim bu saatten sonra bir bardak su vermem ki nede olsa yapmıyorum bari yapmiyaymda yapıyor desin yani dertlerim çok şükür eşim çok iyi ve gerçekten doğrudan yana ama onların derdi para kendileri yese dert değil başkalarına yediriyor ya