Malvi Ben başak burcu yim kızım da ikizler burcu olacak acaba huyluları nasıl olacak çok merak ediyorum 🤷♀️
eceyc314 Momm0606 Benim yay Eşimin oğlak Oğlumun boğa Kızım da ya boğa ya ikizler olacak. İnşallah ikizler olur😅
hepoyleolurzaten__ Momm0606 😂 aynen hepimiz duygusal güzeliz eşim 😂 Ömer’e bedel şuan hamileyim ikizlere onlarda başak olucak
Meltembkts tambirseker çok güzel yay ve yengeçle çok iyi anlaşan bir burç. Hele yaylar ile en yakin arkadaş dost oluyoruz. Eğlenceli komik konuşkan hazircevap ve zeki bir burçtur. Kendimden biliyorum🤭🤭🥰
Serendipity16 cakebabe evet çok şükür hayatta en iyi anlaştığım tek insan zaten 10 senedir beraberiz 😃 aslında benim eşim aslan’ın özelliklerini pek taşımıyor o yüzden belki de anlaşıyoruz 😃
cakebabe Serendipity16 maşallah allah bozmasın 🙏🏼 benim sinirim inadım onun ben tavrı falan zor bizde 😂bende 10 aydır evliyim 8 yıldır birlikteydik ama 😂
Serendipity16 cakebabe amin inşallah 🤲🏻 Benim eşim genelde alttan alan taraf ya sakin yapısı yoksa bende hemen sinirlenen her şeyi çok büyüten panik biriyim ama eşim sağolsun hep dengeliyor beni 😂