Nnoktaa Momm0606 aslında kendisine oğlum 2023 bitsin dilediğin zaman gelebilirsin dedim. O da sağolsun 31 aralık 2023’de doğmayı seçti. Hadi kız seni üzmeyeyim bari doğum saatimi güzel seçeyim ki uyumlu olalım seninle dedi 😂😂😂
Rabiul Momm0606 eskiden di canım artık bana ayak uyduruyor saldım çayıra diyor 😆😆😆 kardeşim de yengeç biraz zor anlaşıyoruz ama başarıyoruz 😆
Sena-cy00 Momm0606 Yalan yok bu kadar ikizlerle baş etmek bazen çok zor oluyor 😂😂🙈🙈🙈 normal doğum yapsaydım kızımın yüksek ihtimalle babasının doğum gününde doğma olasılığı vardı doktorda öyle diyordu son 2 hafta varken yüksek tansiyon durumlarımdan mecburi sezeryan oldum da o şekil babasıyla aynı ay ama farklı gün oldular 😂😂😂
Rabiul Momm0606 sorma ne zorluklar çektim 😆 yapamazsın edemezsin dediler yaptım Analar sözünü tutar 😆😆😆
13Gamze08 Momm0606 aslinda amacım sadece ilk bahardan yaza doğru üşümeden bir yenidoğan süreci gecirmekti ama Tabiki bunu ayarlayan Rabbim benle aynı burç olduğu için mutluyum tabikide 29 Nisan’da babası kime denk gelecek diye bekliyoduk 😄
BirAskMasali1323 Momm0606 😂Annecim lütfen zamanında gel koç burcu babanla zor uğraşıyorum bari sen anneni uğraştırma😅😇
Hulya-003 BirAskMasali1323 al benden de o kadar iki çocuğum ve eşim koç burcu mükemmel egoist tamlaması 🤣🤣
Sevincrah Ben oğlak, eşim balık, ilk oğlum koç, gelecek olan ikizler. Hepimiz ayrı kafalardayız bakalım nasıl olacak😄
Menisaa Momm0606 ben balık burcuyum eşim terazi kızım başak oğlum yengeç doğacak olan bebişim de Koç 😅
ZeynepDuru17 Momm0606 ben boğa Burcu büyük kızım boğa burcu küçük kızım aslan eşim terazi üçüncü gebeliğim oğlum da boğa burcu olcak ☺️
mombarbie_ Momm0606 ahahaha bebeğim yeni doğdu 28 günlük henüz ama büyüyünce nazlı kızımla birlikte babayı kolaylıkla atlarız 😅