Busramom07 Momm0606 bende terazi kocam başak oğlum ikizler bu oğlumda koç olacak nasipse bakalım dörtgende neler olacak 😅
Rojda09 Momm0606 Ben başak Eşim oğlak Oğlum aslan 2.oğlum yolda oda koç olacak Allah bana sabır versin 😂😂
Zeze03 Momm0606 ben başak burcuyum eşim akrep oğlum ikizler kızımda koç olacak 😂😂 ugrastigim.ve uğraşacağım burçlara bakın Allah bana sabır versin 😂😂😂😂
Kivircikkuala Momm0606 ben Akrep 🦂 Eşim Yengeç 🦀 eğer tüp bebek transferimde pozitif sonuç alırsam bebeğimiz de Yay olacak 🥰❤️
Tugce48 Snadmn benim oğluş dedigim dedik illa istediigi olsun ister sabırısz bunun yanında aşırı merhametli ve bana düşkün😍 çok burcla alakalı oldugunu sanmıyorum canım karakter meselesi
nssonmez Momm0606 Akrep burcuyum burcumu seviyorum çocuğum olursa akrep olsun planlıycam diyordum plansız oldu ve akrep olacak belki aynı gün bile doğum günümüz olabilir 🫠♥️😂
Busraoz _yeni1tazeanne_ Aslan erkeği nasıl sizce? Benim de 2.oğlum aslan olacak ama ben aslan burcu olanlarla hiç anlaşamıyorum 🥲
_yeni1tazeanne_ Busraoz kısaca özetleyeyim narsist bi yapıları var maalesef üzmek istemezdim ama acı ama gerçek 😁 ama ilgililerdir kendileri de ilgiyi sever sinirlilerdir sabırlılardır ama seviyosa size düşkünse bi dediğini iki etmez
KurkmantoluMadonnaa aysegul1122 biraz bize benzemiş😂 ben ikizler yükselen koç, eşim başak oğlumda koç😂😂