Ezgi01993 Momm0606 ben yengeç eşim balık 5 yaşındaki kızım Aslan yeni doğacak bebeğimiz boğa ne ararsan var bizde 😂
Tugce48 Snadmn benim oğluş dedigim dedik illa istediigi olsun ister sabırısz bunun yanında aşırı merhametli ve bana düşkün😍 çok burcla alakalı oldugunu sanmıyorum canım karakter meselesi
hayalim35 Snadmn oğlum çok hareketli bi çocuk ama bebekliği güzeldi yani yormadı beni ben çok arkadaşımı gördüm mutfak dolaplarının kapılarını bağlarlardı çocukları açıp karıştırmasın die 😂bnm oğlum hiç dokunmadı bile hâlâ bir yere gittiğimizde sakince oturur
mrsckmkc Momm0606 ikizler burcuyum eşim başak burcu ve kızımda zamanını beklerse ikizler olacak😂 Allah eşimin yardımcısı olsun😂😂
Reina Momm0606 ben yengeç eşim balık, çocuklarımın ikisi de oğlak. Son bebiş başak olacak gibi duruyor:)
Mervs Ben Aslan Eşim Başak Oğlum balık Balık erkeklerine çok laf ettikten sonra oglumun balık burcu olması hahahshshsh
Ruzruz- Ben balık Eşim ikizler Oglum da ikizler Bu aileye bi su grubu dha lazım dedim şubatta hamile kaldım akrep olsun diye😁😁😁
Aryagg Momm0606 Ben de başak burcuyum, kızım temmuzda dogacak o da yengec biz de uyumlu oluruzz o zaman 😂❤️
Masal12345 Momm0606 ben oğlak eşim oğlak oluşumuz da başak olucak bir 10 gün geriden geliyor gebeliğim yoksa aslan olacaktı aslan burcu olsun çok isterdim