Mirhas33 ben tüp bebekle hamileyim canım çok şükür, 5.5 haftalıkken yoğun bir kanama geçirdim kanama alanı vardı düşük tedavisi uygulandı işe gitmedim ara verdim. Sürekli dinlenerek o kanama alanının aktifligini geçirdim. 10.5 haftalıkken ikinci kanamayı geçirdim. Tabi bunlar durduk yere oluyor herhangi bir ağır kaldırma iş yapma öksürmekten falan değil. Bu süreçte progestan kullanıyordum ama genede o kanama alanı aktiflesmis. 12.haftada kontrole tekrar gittiğimde rahim üstten açılmaya,hunilesmeye ve rahim kisalmaya başladı.ikizlerimden birinin kalbi durdu.Surekli lekelenmelerim devam etti iğne yaptırdım 3 günde bir. 15. Haftada serklaj yapıldı yani rahime dikiş atıldı doktor bu rahim bu çocuğu taşımaz yoksa dedi. 18. Haftaya geldiğimde gece aniden gene kanamam oldu sanırım bu sefer gitti bebeğim dedim çok ağladım ve eşimle birlikte resmen çöktük o gece pihtili geliyordu çünkü şiddetli bel ve kasık ağrım vardı sabaha kadar ayaklarımı havaya kaldırdım.cok şükür bebek iyiymis Kanama alanı tekrar aktiflesmisti gene dinlendim iğne ve progestan fitile devam ettim antibiyotiklerde tabi. Şimdi 25+3 günlük olduk çok şükür hep yatıyorum popomun altını destekliyorum ve iş güç yapmıyorum. Allah sonunu güzelliklerle getirsin inşallah