aliininanasi Eda3838 bende kaşıntıyı kesti ama doktor bebeğinin kalbinin durma riskini kaldırmadığını söyledi. Şuan doğdurdum ben genellikte acilse 34. Haftada yoksa 37de en geç alıyorlar bebeği
Eda3838 aliininanasi nasıl yani bebeğin kalbi durabilr miii doğurana kadar bu korkuylamı geçicek bu günler😔
Grkmplt Eda3838 27 de teshis kondu bana 30.haftaya giricez yarin ikiz bebeklerim benim zaten erken olacak dogum ama ne kadar durdurursak o kadar iyi dedi dr um
Bahar-sarioglu Eda3838 benim daha 30. Hafta yarın doluyor hareketlerini takip et dedi banada umarım yarın çıkmaz bende değerler yüksek
aliininanasi Eda3838 malesef öyle bi risk var ama sürekli takipte oluyoruz bişeler kötü giderse hemen müdahale ediyolar. Ben 1 ay boyunca nstye bağlı yaşadım resmen. Korkma ama strese girersen bebişte stres olur
Bahar-sarioglu Grkmplt Birde arada bebeğim titriyor gibi bir his oluyor karnimda her şeyden nem kapar oldum artık
Grkmplt Bahar-sarioglu ben de ayni durumdayım aksama kadar hareket etti mi edecek mi stresi ile yaşıyorum
Eda3838 Benim hareketleri eskiye oranla daha az gibi ama dün nst girdim kalp atışları iyiydi çok şükür. Nasıl bir süreç bekliyor bizi şimdi bebek hareket etmezse birgün Allah korusun kötü mü olur
aliininanasi aliininanasi hareketlerini kesinlikle takip et hareket etmezse değil hareketleri azalırsa hemen doktoruna söyle
Eda3838 Tantan ben 35 hafta 1 günlük olarak doğum yaptm canm kolestazla ilgli bir yol izlemeye frsatm kalmadı.
Eda3838 Tantan kanama sonrasında aynı gün içinde suyum geldi açılma 1 cm 3 cm derken çok hızlı ilerledi 3,5 saatte normal doğum yaptım