Eda3838 Kzlar kaşıntılarm çok fazla 34. Haftamdaym. Dahiliyeden kan verdm sonuçlarm çkmış acaba hangi değerlere bakmam lazm ?
Grkmplt Eda3838 yuksek cikan degerin var mi canim benim hepsi yuksekti yavas yavas dusuyo 2 haftadır ilac kullanıyorum haftam da kucuk daha benim
Bahar-sarioglu Eda3838 Benimde elim ayağım özelikle geceleri çok kaşınıyor aç olmak gerekiyor diye yarına kaldı bendende karaciğer ultrasonnu kan içinde Alt,ast,laktat dehidrogenaz,Safra asitleri diye istem atmış
Yasminnnnn Eda3838 Canım karaciğer enzim.degerlerine bakiyirlar alt ast değerleri ve attığın değerde yüksek çıkmış karaciğer enzimin kasintida buna bağlı benimde öyleydi ilk haftalarda yüksek cikmisti sonradan gastroenteroloji bölüme gittim düştü değerim folik asiti kesmişti tabi ayrintili detaylı bakıldı safra kesesine böbreklere falan şimdi tekrar vitamin başladı doktorum üç hafatad bir kontrol ettiriyorum
aliininanasi Eda3838 benn geçirdim 🙂 alt ast ve safra asidine bakılıyo ben 1 ay nstye bağlı yaşadım korkma en fazla erken alırlar bebeğini bişeycikler olmaz inşallah
Eda3838 Benim normal çıkan değerim nerdeyse yok bütün değerlerm skntılı çok strese grdim bu değerlerden hangisi kolestazın oldğnu ifade ediyo kızlar biliyo musnz:(( @aliininanasi @Yasminnnnn @Bahar-sarioglu @Grkmplt
Yasminnnnn Eda3838 Alanın aminotransferaz (Alt ) bunun yüksek olması koleztasi ifade eder normalde 5-46 arası olması gerekirken senin 71 çıkmış ama korkma haftan büyük olduğu için bişey olmaz Allah’ın izniyle
Grkmplt Eda3838 aynen canim haftan ileri korkma bisey olmaz dedim ya benim de yuksekti bütün degerlerim ilacla düşmeye başladı dr un seni yönlendirir zaten en fazla doğuma alırlar ki dediğim gibi haftan da ileri zaten stres te yükseltir
Grkmplt Eda3838 valla ben dua ediyorum 34 leri görsem diye 37 de falan alıyorlar genelde kolestaz olanları
Grkmplt Eda3838 27 de teshis kondu bana 30.haftaya giricez yarin ikiz bebeklerim benim zaten erken olacak dogum ama ne kadar durdurursak o kadar iyi dedi dr um