Rapunzel-44 Ebrar_65 8/ 1 ay önce ki ultrasondaki resmi atınca erkeğe benzetmistin canım şimdiki ultrason kıza benzettin sağlıklı gelsin de bakalım hangisi cikicak içimden kız geçiyor benim
AdaKaranfili Ebrar_65 çok şükür iki kızım var.en güzel emanetlerim. ALLAH nasip ederse bir tanede oğlan olsun istiyoruz. Tabi takdir Rabbimin. Hamilelik planlama yaptircam doktora .bakalım inşallah🤲
Ebrar_65 AdaKaranfili Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin prensesleri inşallah diğer meyveden de tadarsın bir tane erkek çocuğun olur 🥰
Ebrar_65 Ammar_hafsa kaç haftalık canım Doktor kız dediyse odur Ama kız çocuklarında değişme ihtimali oluyor detaylı ultrasona girdin mi
Defne7163 Ebrar_65 sağlıkla gelsin inşallah bir kızım var 3 yaşında bu da erkek olursa inşallah o duygu da tatmış oluruz erkek istiyoruz bizde bayramdan sonra konturele gidicem ögrenicez yazarım size de cinsiyetini
Ebrar_65 Defne7163 İnşallah canım benim diğer meyveden bu tadarsın ve Rabbim gönlünden geçin nasip etsin🥰
Ammar_hafsa Ebrar_65 attığım ultrasonda 11+3 dü dün gittim doktora tabiki hayırlısı en başta detaylı ultrasona girmedik