Babyandmee Sinemm65 Merhaba evet Dr. Meryem hanım medar hastanesi ile anlaşma yaptı size kendisi bilgilendirme mesajı atacak merve hanım Asistanın attığı mesaj korktum gidiyor diye🥹
Sinemm65 Babyandmee hadi ya bana mesaj gelmedi daha ama bugün randevu için arayacağım söylerler o zaman. Ay rahatladım neyse ki ☺️
Babyandmee Sinemm65 ben mesaj atınca söylediler bilgilendirme yapıcaklardır hastalara bende sevindim medara geçtiğine🥹
Sinemm65 Babyandmee bende sevindim ya ☺️🌸bende asistanın veya meryem hocanın numarası yok imk kliniği arayıp randevu alıyodum hep aradığımda Meryem hoca sizi bilgilendirir dedi. Meryem hoca da kayıtlıdır numaram heralde. 1 hafta sonrasına randevu almam gerekiyor da ben ulaşamıyorum inşallah bir an önce dönüş yapar
Babyandmee Sinemm65 +90 (505) 573 46 54 meryem hocanın numarası bu whatsapptan ulaşabilirsin zaten asistan ilgileniyor bu numarayla
Sinemm65 Asya5461 nst meryem hoca imk klinikteyken 150 tlydi. Dün medara başladı benim de perşembe günü randevum orada ne kadardır ücreti bilmiyorum perşembe öğrenirim bende