Melekprenses Meryem hanima giden bayanlar uzun zamandir paylasim yapmiyordu doktorlugu birakmadi degil mi ?
Sinemm65 Babyandmee ya bende meryem hanıma gidiyorum da bugün randevum vardı. Orada ki çalışanlar Meryem hanımın ayrıldığını söylediler nereye geçti acaba siz biliyor musunuz ? Hiçbir bilgi verilmedi çok üzgünüm :(
Sinemm65 Babyandmee nereye gittiğini bilmiyoruz dediler. Ama bugün instagramdan paylaşım yapmış ekibi pasta falan almış heralde gitmiyor kalıyor diye düşünüyorum içim rahatladı 🌸
Babyandmee Sinemm65 Merhaba evet Dr. Meryem hanım medar hastanesi ile anlaşma yaptı size kendisi bilgilendirme mesajı atacak merve hanım Asistanın attığı mesaj korktum gidiyor diye🥹
Sinemm65 Babyandmee hadi ya bana mesaj gelmedi daha ama bugün randevu için arayacağım söylerler o zaman. Ay rahatladım neyse ki ☺️
Babyandmee Sinemm65 ben mesaj atınca söylediler bilgilendirme yapıcaklardır hastalara bende sevindim medara geçtiğine🥹
Sinemm65 Babyandmee bende sevindim ya ☺️🌸bende asistanın veya meryem hocanın numarası yok imk kliniği arayıp randevu alıyodum hep aradığımda Meryem hoca sizi bilgilendirir dedi. Meryem hoca da kayıtlıdır numaram heralde. 1 hafta sonrasına randevu almam gerekiyor da ben ulaşamıyorum inşallah bir an önce dönüş yapar
Babyandmee Sinemm65 +90 (505) 573 46 54 meryem hocanın numarası bu whatsapptan ulaşabilirsin zaten asistan ilgileniyor bu numarayla