Gizem9688 bilgeeS yok sırt agrim yok ama kasik agrilarim oluyor az az anlik. Ama gun icinde sayisi fazla
Melek3675 bilgeeS bende 14 haftalığım bende de akıntı tarzı oluyor normal bi dudum bugün muayenem vardı bi sıkıntı yok dedi doktor
_Minik_ bilgeeS progestan kullanıyor musun? Evde varsa önceden kullandığın onu kullan bir ihtimal, kasılman varsa iyi gelir, bir de magnezyum
_Minik_ bilgeeS akıntın ola bilir normal, su olduğunu bilmen için mendil koya bilirsin islanıyor mu diye. Ama bu haftalarda suyun da gelmez merak etme, en kötü durumda doktorun amniosure testi yapa bilir gebelik testi gibi
_Minik_ bilgeeS magnezyuma kesinlikle başla, progestana da devam et kasılmalara da iyi gelir, servikal uzunluğu da, erken doğuma da her şeye
Hulo2105 bilgeeS bende de aynı haftada öyle oldu baya su gibiydi. Sonra peynir gibi gelmeye başladı mantar olmuşum. Fazla akıntı olunca vajina nemli oluyor mantara ortam sağlıyor. Dikkat et canım benim fitiille geçti neyse ki
busra_gk19 bilgeeS İnşallah herşey çok güzeldir canını sıkma o ağrılar bendede hep oluyodu regl ağrısı gibi karın ağrısıydı korkuyodum çok şükür bişey yoktu sıkma canını güzel haberlerni bekliyoruz 😍
bilgeeS bilgeeS busra_gk19 gittim doktora herşey yolunda normalmiş olabilir dedi rahim, büyüyor ağrıların olucak dedi enfeksiyona karşı fitil verdi 101 gr olmuş bebiş birde magnezyum yazdı
busra_gk19 bilgeeS İyi çok şükür maşallah sağlıkka gelsin inşallah ağrılarda geçer zamanla inşallah 😍😍