Civciv53 bilgeeS progestan kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız o yapar. Su gelse sürekli de gelebilir oturup kalkarken de arada gelir. Bazen enfeksiyonda su gibi akıntı yapabiliyor
busra_gk19 Civciv53 bilgeeS Haftada bendende çamaşırın ortası kadar gelmişti su gibi akıntı su gibi korktum ama akıntıyla alakalıdır diye dikkate almadım şuan 33. Haftadayım bi sıkıtnı olmadı şükür
Melek3675 bilgeeS bende 14 haftalığım bende de akıntı tarzı oluyor normal bi dudum bugün muayenem vardı bi sıkıntı yok dedi doktor
Elif_49 @bilgeeS dün ben muayeneden gittim doktorimla öyle konuştuk dediki su gelirse veya kanama kramp tarzı şeylerde acile gidin , İşte şu geldiyse az da olsa isterseniz ne olur ne olmaz acile gidin
34busra bilgeeS Anladm azsa sorun olmaz ama çok ıslaksa git görün yinede 🙏 benimde öyle oluyor kacrdm sanıyorum bazen ama akıntı cnki ağrım falan yoktu 🙏
_Minik_ bilgeeS akıntın ola bilir normal, su olduğunu bilmen için mendil koya bilirsin islanıyor mu diye. Ama bu haftalarda suyun da gelmez merak etme, en kötü durumda doktorun amniosure testi yapa bilir gebelik testi gibi
bilgeeS busra_gk19 doktorumu aradım sordum gebelik sonlanması olabilir dedi ama benim bacaklarımdan aşağı süzülecek kadar gelmedi ki çamaşırımda kayısı büyüklüğünde yuvarlak
Civciv53 bilgeeS benimde ayaktayken geliyor ama ben progestan fitil kullanıyorum ondan kaynaklanıyor. Genelde yatıyorum canım
busra_gk19 bilgeeS Benimkide çamaşırın ortası kadar dı azdı bi sıkıntı olmadı çok şükür doktora git ancak öyle anlaşılır yani bence akıntıyla alakalıdır diye düşünüyorum
bilgeeS busra_gk19 yarın gidicem canım haber veririm birde karnımın üst tarafından ağrı girip sırtıma yayılıyor kafayı yicem niye böyle oluyor
busra_gk19 bilgeeS İnşallah herşey çok güzeldir canını sıkma o ağrılar bendede hep oluyodu regl ağrısı gibi karın ağrısıydı korkuyodum çok şükür bişey yoktu sıkma canını güzel haberlerni bekliyoruz 😍
Gizem9688 Benim de surekli oluyo alistim artik hep islaniyor. Gunde kac camasir degistirdigimi sayamiyorum bazen. Akinti dedi doktorum bu haftalarda normal dedi. Her sey yolundaydı cunku.