Umutlabekleyis Moommy ay kız o test bozuk bende negatif diyosun sandım ikiside bozuk cıktı şansa bak hangi marka
Munevver_bozdogan Ysmnpmk bende ağlamıştımmm ama çok şükür hepimiz birbirimize güzel haberler veriyoruzzz 😍😍
Aabbccc Ysmnpmk yaaaaaa canimmm benim hamilesin sende şükürler olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah biliyordum hamile olduğunu çünkü doktorumuzz murat hoca 😍😍😍
Ysmnpmk Aabbccc Allah razı olsun canım murat hocadan zaten önce Allah sonrada o vesile oldu rabbim sesimi duydu inşallah sağlıkla da ilerler 🥹🤲🌸💕duana ihtiyacım var
Moommy Oluyor mu bozuk bizimki birtane almış gelmiş bide neyse hevesim kaçtı zaten testte yok bekliycem artık sizin adınıza sevinirim yeter
Ysmnpmk Moommy sağolasın canım 😍rabbim inşallah sanada bu mübarek ayın hürmetine güzel haber almanı nasip eder inşallah 🤲🤲💕🌸benimde inşallah sağlıkla ilerler🤲
Aabbccc Ysmnpmk aynen öyle canım önce Allah sonra murat hocadan razı olsun🙏🙏♥️rabbim güzel bir hamilelik geçirmeyi nasıp etsin herkese bu güzel haberi versin🙏♥️
Moommy Ysmnpmk hepimize dua ediyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🙏🙏 benim mercimekleri gördünüz mü saklanıyor 😀😀😀 şansıma test bozuk çıktı zaten zor ikna oldu eşim
Ysmnpmk Moommy hiç sorma ya demekki daha nasip değil şimdi ogrenmemen gerekiyor senin☺️😀kanı bekle diyor testlerin🤭inşallah mercimeklerin sağlıklı gelişir annesine sıkı sıkı tutunurlar🤲🤲💕
Lina_alya_aras Ysmnpmk ay evet canım eşimi ikna etmeye çalışıyorum gidelim diyede yok diyor Çarşamba gidelim diyor ❤️
Lina_alya_aras Ysmnpmk yok beni de cumartesi ama ben başka yerde bir test yaptircam cumartesi birde doktorda kan vericem bakicak acaba beta HCG de ikiz anlaşılıyor mu
Sunaya Ysmnpmk slm kızlar sorum hepinize bende tup bebek tedavisine başladık benim 4 kaybım var buyuzden tüp bebege başladık embriyo genetik test yaparız dedi sizler yapildımı bu ucretlimmi bana bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Ysmnpmk Lina_alya_aras artışından belli olur bence normal gebeliklerde kine gore daha fazla artiyomus ama bellide olmaz 2 katı değilde daha fazla artıyor yani
baharmom35 Lina_alya_aras çok yüksek çıkarsa ilk tahlilde ikiz olarak düşünüyor doktorlar ama keseyi görmeden de bişi demiyorlar doktorumun Instagram paylaşımda gördüm bu kadının beta 1000 çıkmıştı ikiz olabilir haftaya bakalım demişti