Umutlabekleyis Moommy ay kız o test bozuk bende negatif diyosun sandım ikiside bozuk cıktı şansa bak hangi marka
Munevver_bozdogan Ysmnpmk bende ağlamıştımmm ama çok şükür hepimiz birbirimize güzel haberler veriyoruzzz 😍😍
Aabbccc Ysmnpmk yaaaaaa canimmm benim hamilesin sende şükürler olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah biliyordum hamile olduğunu çünkü doktorumuzz murat hoca 😍😍😍
Ysmnpmk Aabbccc Allah razı olsun canım murat hocadan zaten önce Allah sonrada o vesile oldu rabbim sesimi duydu inşallah sağlıkla da ilerler 🥹🤲🌸💕duana ihtiyacım var
Moommy Oluyor mu bozuk bizimki birtane almış gelmiş bide neyse hevesim kaçtı zaten testte yok bekliycem artık sizin adınıza sevinirim yeter
Ysmnpmk Moommy sağolasın canım 😍rabbim inşallah sanada bu mübarek ayın hürmetine güzel haber almanı nasip eder inşallah 🤲🤲💕🌸benimde inşallah sağlıkla ilerler🤲
Aabbccc Ysmnpmk aynen öyle canım önce Allah sonra murat hocadan razı olsun🙏🙏♥️rabbim güzel bir hamilelik geçirmeyi nasıp etsin herkese bu güzel haberi versin🙏♥️
Moommy Ysmnpmk hepimize dua ediyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🙏🙏 benim mercimekleri gördünüz mü saklanıyor 😀😀😀 şansıma test bozuk çıktı zaten zor ikna oldu eşim