Lina_alya_aras Ben uyurken o kanı alır o bana sürpriz yapar çünkü beni hiç yanlız bırakmıyor bir işe gidiyor bir geliyor 🤣
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras hahahhah 😂😂 aynı gün yapalım ama ben sanki dayanamayıp 7.gün erken gebelik testi yapacağım Çoğu kişinin yedinci gün öğrenmiş yedinci gün silik çıkabiliyormuş
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan ikiz bebeğim benimki çok şükür doktorum çok güzel dedi 😍 iki kese gördüm Allah’ım sağlıkla doğmalarını nasi etsin inşaallah 🤲🏻
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan benimde öyle azar azar kramp var gibi belim dün ağrıyordu bugün çok değil normal gibiyim 🌸
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben de cumartesi günü duş alırım dayanamıyorum çünkü ılık suyla duş alabilirmişim. Bakalım biz de yerleşme kanaması olacak mı
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras 11 tane 5.gün embriyom vardı hepsi de iyi kalite. 2 tanesi koyuldu 9 tane kaldı canım
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben de sık sık lavaboya çıkıyorum Senin idrar renginde değişiklik var mı benimki koyu geliyor
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben şöyle kendimi motive ediyorum eğer tutmazsa geride kalan bir sürü embriyomuz var Embriyo hiç kalmayan insanlar da var yine şükür
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan çok şükür bende öyle düşünüyorum tabiki benim bir tane gebeliğim oldu dört aylıkken karnimda öldü sonra üç yıl olmadı aşılama bile istemedik direk tüp bebek yaptırdık
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras İğne vurmaktan karnımda yer kalmadı aşırı derecede göbeği ağrıyor günde iki tane vuruyorum
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Çok geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır hiç üzülme bu sefer tutacak ikimize birbirimize güzel hamilelik haberi vereceğiz inşallah 🙏🏻 ❤️😍
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan ay inşaallah hemen yaz bana inşaallah güzel haberlerini verirsin sabırsızligim şu anda iki ye katlandı birde seni merak edicem😍🤲🏻🩷
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras progestan sabah 2 akşam 2 fitil vajinadan. Progestan dex iğne günde defa ve Enox iğne günde 1 defa