Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben aslında ikiz olsun diye değil hamilelik şansım artsın diye iki tane koydurdum Rabbim inşallah sağlıklı bir tane nasip eder 🙏🏻❤️ Hayırlısı olsun hakkımızda
sedaaa- Lina_alya_aras yarım avokadoyu ez az sıvı yağ bir kaç damla limon biraz tuz koy gerçekten güzel oluyor. Sadesini bende yiyemedim. Özellikle manavdan olmuş yumuşak avokado alman gerekiyor sert olan yenmiyor gerçekten. İnşallah ♥️🙏☺️
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan bende şans için ama ikizde olsa yok demem sağlıklı olsunlar da dediğiniz gibi bir iki fark etmez 🤲🏻🌸
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Zaman geçmiyor çok heyecanlı ve stresli Bir hafta sonra test günümüz bakalım 😍
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan ay evet evet ben çok beklemek istemiyorum 9 gün dolsun hemen giderim 😂 ben dursam eşim durmaz
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras benim eşim de çok sabırsız ama ben süpriz yapacağım için ona çaktırmamam gerekiyor onu Bir şekilde oyalayacağım 😅
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras vallahi canım belim ağrıyor bir de bugün kasıklarıma biraz kramp gibi bir şey girdi Başka bir belirti yok
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan benimde öyle azar azar kramp var gibi belim dün ağrıyordu bugün çok değil normal gibiyim 🌸
Lina_alya_aras Ben uyurken o kanı alır o bana sürpriz yapar çünkü beni hiç yanlız bırakmıyor bir işe gidiyor bir geliyor 🤣
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras hahahhah 😂😂 aynı gün yapalım ama ben sanki dayanamayıp 7.gün erken gebelik testi yapacağım Çoğu kişinin yedinci gün öğrenmiş yedinci gün silik çıkabiliyormuş
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan ikiz bebeğim benimki çok şükür doktorum çok güzel dedi 😍 iki kese gördüm Allah’ım sağlıkla doğmalarını nasi etsin inşaallah 🤲🏻
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben de cumartesi günü duş alırım dayanamıyorum çünkü ılık suyla duş alabilirmişim. Bakalım biz de yerleşme kanaması olacak mı
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras 11 tane 5.gün embriyom vardı hepsi de iyi kalite. 2 tanesi koyuldu 9 tane kaldı canım
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben de sık sık lavaboya çıkıyorum Senin idrar renginde değişiklik var mı benimki koyu geliyor