Ysmnpmk Lina_alya_aras yok canım benimki tek embriyo genetige göndermiştim 6 embriyo dan 1 embriyomuz sağlıklı kalmıştı o transfer edildi başka embriyom yok☺️
Ysmnpmk Lina_alya_aras evet çok şükür ya 🤲💕 zaten biz @Aabbccc arkadaşla aynı yerde aynı doktorda yaptırdık tüp bebeği çok şükür ikimizde güzel haberler aldık ☺️
Ysmnpmk Aabbccc yok canım cumartesiyi bekliyorum kıvırcık saçlı olan hemşire dediğimiz tarihte ver demişti çünkü☺️
Munevver_bozdogan Ysmnpmk Aabbccc Lina_alya_aras Kızlar yarın sabah kan vereceğim zaman geçmiyorrr 😃🤭
Aabbccc Ysmnpmk evet banada o hemşire özellikle öncesinde yapma demişti yanıltabilir demişti bende yapmamıştım😂tam zamanında yaptım😂
Ysmnpmk Aabbccc çok şükür canım 4.5 senenin sonunda mucizeme kavucam insallah rabbim nasip eder bize bağışlarla 🤲🌸
Aabbccc Ysmnpmk idare ediyorum canım ya mide bulantım çok fazla bugün oğuz hocanın yanına gittim 1 ay sonra gel dedi 😍
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras yok yarın sabah vereceğim işe gitmeden hemşire yarın ver dedi canım 😃
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan inşaallah canım hemen bize de at sabah senin güzel haberinle uyanmak istiyorum 😍❤️🌸