Umutlabekleyis Lina_alya_aras bizde öyle yaptık iki kişi 23 ödedik valla ucuza kapatmışsınız helal size hahaha
Lina_alya_aras Umutlabekleyis derler ya dayın olacak her yerde eşimin arkadaşı bol bol sigortacı muhasebe ne ararsak o var 😂
Umutlabekleyis Neyse valla sağlıcakla gelsin de tek derdimiz doğum oarası kalsın allahın izniyle ben hamilemiyim acaba hepinizi güzel yollarla uğurladık bi ben kaldım hahah
Lina_alya_aras Umutlabekleyis sende de var kuzum bak ben kaç kere yaptım hala silik çıkıyor ve senin testinde de silik çıktı hiç stres yapma bebişinle konuş ben tuhaf gelebilir ama konuşuyorum transferden beri 😂
Lina_alya_aras Umutlabekleyis hiç belli olmaz kuzum benim sıkma canını olucak inanıyorum inşaallah 😍❤️
Umutlabekleyis Lina_alya_aras ay evet stres yapmamaya calışıyorım bide cok erken daha biraz daha dayanmam lazım
Lina_alya_aras Umutlabekleyis evet canım böyle işte kendini motive et sen tek embriyomu atmıştın canım benim
papatyaolsun Lina_alya_aras canım bir arkadaş da araştırmış da bu ibareler yer alıyormuş. 1 kez regl olman gerekiyormuş. Bebeğin haftasından anlıyorlarmış sisteme düşünce
Lina_alya_aras papatyaolsun vallah canım belki bizimki arkadaş olduğu için yapmış olabilir birşey diyemiyorum bu konuda gerçekten keşke hepiniz faydalansanız benimki oldu çok şükür 🙁
papatyaolsun Lina_alya_aras aynen kuzum arkadaşınız olduğu için yardımcı olmuştur benim de aklıma o geldi düşünmen bile yeter teşekkür ederiz☺️