Aabbccc Lina_alya_aras benimde ağrıyordu canım o zamanlar da çok normal bebek tutunmaya çalışıyor içerde neler neler oluyor ama için rahat etmeycekse ara 🙂ama normal diyecek kanama lekelenme olmadığı sürece onlar normal
Aabbccc Lina_alya_aras asla yemek yiyemiyorum o kadar kötü ki canım valla şimdi depola sonra mide bulantısı başladığında asla yiyemiceksin benim 5.haftamda hafif hafif başladı😑
Lina_alya_aras Aabbccc hahahhaha depolama mı ben normalde de yiyemiyorum canım ki yarım ekmek bile yiyemiyorum 😂
Aabbccc Lina_alya_aras bende çok iştahlı değildim ama şuan o halimden bile eser yok yiyemiyorum içemiyorum birşey valla çok güçlü mide bulantısı var😗
Aabbccc Lina_alya_aras yok canim yan yat genelde sol tarafının üzerine kan dolaşımı sol tarafta çok olur ayaklarını biraz yüksek tut
Umutlabekleyis Lina_alya_aras belki o ona uygun yapmıştır olduysa cok iyi zaten hemde ucuza yapmış ben aralıkta 17 bine yaptım valla
Lina_alya_aras Umutlabekleyis ben kendime yaptım canım eşimde indirimli olarak kendine yaptırdı ikimizki toplam 15 bini buldu
Umutlabekleyis Lina_alya_aras bizde öyle yaptık iki kişi 23 ödedik valla ucuza kapatmışsınız helal size hahaha
Lina_alya_aras Umutlabekleyis derler ya dayın olacak her yerde eşimin arkadaşı bol bol sigortacı muhasebe ne ararsak o var 😂