t_turkan_2 papatyaolsun 450 g yarisini bir gün yarısını yarın vuruldum ek olarak menapur vurduk maşallah 21 yumurta toplandı Pcosluyum 11 kaliteli çikti çok şükür
Umutlabekleyis Lina_alya_aras canım bu hamile kalmadan önce yapılması gerekiyo yoksa gecerli değil iyi araştır bence
Ysmnpmk Lina_alya_aras doğumu karsiliyomu benim bildiğim gebe kalmadan önce yapılması gerekiyor ve uzun süre yatirilmis olması gerekiyor karşılaması için😕bende yaptırmayı planlıyorum ama bakalim
Lina_alya_aras Ysmnpmk ben daha gebe olduğum devlet tarafından onaylanmadığı için sıkıntı olmadı sigortacı yaptı oldu evet canım doğumu %100 karşılıyor muayene ücretsiz herşey
Lina_alya_aras Ysmnpmk bence hemen yaptır daha tam onaylanmadan ve enabiz da hiç birşeyin yoksa tüp bebekle çocukla alakalı sorun olmuyor bizimki bugün 12 ye kadar bir bilgi girilmezse okeylendi demektir canım yani varsa öyle bir düşüncen hemen yaptır
Lina_alya_aras Aabbccc hamile olmadan yapılması lazım canım ben hamile olduğumu biliyorum ama devlet bilmiyor onun için ben yaptırdım çoğu özel hastaneye ücretsiz gidebiliyorum doğumumu ücretsiz yapıyorum
Moommy Selam kızlar bugün biraz kafama test takıldı eşimin aldığı marka artımed ve bu test hata veriyormuş acaba içinizde bu marka kullanan varmı ?
Aabbccc Lina_alya_aras çok iyiymiş canım benimki şimdi olmaz artık gebe olduğum sistemde belli oluyor 😌
Umutlabekleyis Lina_alya_aras işte öyle olmuyo ben cok araştırdım ahhshs onu hesaplıyolar bi ay hamile kalmamalısın falan gbi ben yaptırdım sigortayı oda sadece anafolu sigortası bi ay kabul ediyo diğerleri 3 ay
Lina_alya_aras Benim de yumurtam maşallah diyin🤣 38 tane çıktı önce 25 tanesi olgunlaştı 10 tanesini dondurduk ❤️ hasta bakıcı maşallah bir koliden fazla yumurtan çıktı dedi 😂
Lina_alya_aras Umutlabekleyis yok canım ben şimdi yaptırdım hatta poliçem bile bende şu anda hamile olduğun yarın çıkarsa sorun olmuyor ama bugün çıkarsa kabul etmiyorlar hiç bir şekilde bizde Anadolu sigorta da yaptırdık
PinkyJelly Lina_alya_aras anadolu sigortaya ben de sormuştum son adet tarihini doktor sisteme gireceği için sen şuan bir aylık hamile oluyorsun yani sigorta başlamadan önce hamile kalmışsın sayıyorlar bence bi daha sor emin ol ben çok araştırmıştım 😞