Munevver_bozdogan Lina_alya_aras ayyy napim çok heyecanlı ve çok güzel her yaptığım da çift çizgi görmek napayımmmm 🥹🥹🤭🤭🤣🤣
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras perşembe günü kan vermek için sabırsızlanıyorum hemen sabahtan gidip kan vereceğim 😍
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan inşaallah canım benim bende çok sabırsızlanıyorum artık birde testlerde gördükten sonra daha çok arttı 🥲
Lina_alya_aras Estrofem progestan fitil ve iğne birde oksapar kullanıyorsanız devlette de yazdirabiliyorsunuz canlarım ben estrofemi aile hekimine yazdırdım eczane satış fiyatı 260 270 arası biz 35 liraya aldık
Aabbccc Lina_alya_aras estrofemi günde 3 kullanıyorum ama sisteme günde 1 diye yazmışlar o yüzden ne kadar yazdırmaya çalışsam elinizde var diye eczane vermiyor canım 🙁sürekli ücretli alıyorum
Munevver_bozdogan Aabbccc canım 2 gecedir uyuyamıyorum ateş basıyor gece sıcaktan üstümü değiştirip kısa kollu giyiyorum öyle uyuyorum normal mi bu sana da çok ateş sıcak falan basıyor mu
Lina_alya_aras Ciddimi aman ozaman ben reçetemi götürürüm belki tekrar yazarlar balım inşaallah çünkü yani bari bunlarda biraz bize devlet yardımcı olsun 🥴🙁
Aabbccc Lina_alya_aras fitil yaziliyrda iğne yazılmıyor canım gobekten olan ücretli alıyorsun 3.5 güne gidiyor paketi 900
Lina_alya_aras Aabbccc ben bir tane vuruyorum canım progestan tez den fırın günde üç tane estrofem 4 tane falik asit de bir tane
Lina_alya_aras Aabbccc yuh ya vallah gerçekten durumu kötü olan evlat sahibi olamicak gerçekten bu ilaçlardan 😔😔😔😔😔
Umutlabekleyis Bişey sorcam bu sürecte progestan dex mi kullanıyosunuz ve kac doz doktor bana günde iki doz dex verdi ve cok pahalı oluyo sizlere nasıl verdiler merak ettm
Aabbccc Umutlabekleyis bende progestan dex kullanıyorum bende günde iki vuruyorum evet çok pahalı gerçekten
Lina_alya_aras Umutlabekleyis canım benim vallah ben daha transfer oldum olalı kullanıyorum günde bir kere akşam 20:00 da