snayglll Munevver_bozdogan merhaba hayırlı olsun rabbim kucağınızda bulundursun bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum sorması ayıp bayanlar sizlerde ne gibi sorunlar vardı da tüp bebek yaptırdınız acaba merak ettim kendimle kıyaslıcam da 🥹
Moommy snayglll merhaba benim yumurta rezervim düşüktü sadece dr yaşım ve aile hikayemden dolayı tüp bebek yaptı
Lina_alya_aras snayglll bende hiç bir sorun yoktu canım ben keyfi gidip yaptırdım doktorlar normal olur dediler ben beklemek istemedim
Munevver_bozdogan snayglll bende düzensiz adet vardı canım yani pkos. Eşimin de morfoloji bozukluğu vardı o yüzden tüp bebek dedi doktor. İlk denememiz. Teşekkür ederim bu arada 😍
Aabbccc Moommy gayet normal canım merak etme bende ha oldum ha olacam diyordum üzülüyordum ama tutunma ağrısı da regl ağrısı gibi 🌸
Lina_alya_aras Moommy ben bugün acayip normalim canım şişlik yok ağrı yok kasıklarımda sadece belimde ağrı var
Aabbccc Lina_alya_aras yaa ciddi misin çok üzüldüm canım rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün öyle bir şeyle bir daha karsilasmasin kimse🩶
Aabbccc Munevver_bozdogan inşallah olmaz ama şuan tehlikedesin çok dikkatli olman lazım her konuda canım 😌
Munevver_bozdogan Aabbccc doktora sordum 2 aydan sonra sıkıntı olur genelde denge kaybedip düşebilirsin dedi sakıncası yok sadece düşme riski olur diye önermiyoruz dedi canım
Umutlabekleyis Benim bugun 3. Günüm sağ alt belimde hafif agrı var tuhaf böyle hafif allahım herşeyden nem kapıyorum keşke bi belirti olsa ve kesin tuttugunu gösterse