Lina_alya_aras Eşimin amcası akşam oturmaya çağırdı acaba gitsem birşey olur mu 🙁 korkuyorum birşey olur diye şimdi de
Lina_alya_aras Aabbccc korkuyorum şimdi giderim sonra birşey olsa neden gittin senin yüzünden oldu derler diye
Aabbccc Lina_alya_aras ben 12 gün hiç bir yere gitmedim sonucumu öğrenene kadar 🙂bı de ben evde hiç test yapmadimda🙂
Aabbccc Lina_alya_aras evet o dayanamadı yaptı canım😍İyi oldu yaptigin işte öğrendin ben 12 gün kafayı yedim 🙁
Lina_alya_aras Aabbccc evet evet canım vallah öğrendik Allah’ım bekleyenleride sevindirsin senin bebiş kaç haftalık 🩷
Aabbccc Lina_alya_aras amin tatlım isteyen herkese Rabbim nasip etsin 🌸bebişim 8 haftalık canım 😍mide bulantısından mahfetti beni ama😑
Lina_alya_aras Aabbccc oy bilirim canım o hisleri benim önceki hamileliğimde sadece ve sadece meyveli yoğurt yiyordum 🥰
Aabbccc Lina_alya_aras evet canım yoğurtta yiyemiyorum hiç bir şey canım istemiyor hiç yani sudan bile midem bulanıyor 🙁tuzlu ayran içebiliyorum ama😂
Aabbccc GlyEylul yaaa canimmmmmm 😍😍İyiyim çok şükür canım benim güzel gidiyor bebisimle mide bulantısıyla gidiyor 😍😝