Lina_alya_aras Munevver_bozdogan sen yapınca bende cesaretlendim eşimin arkadaşının oğlunu gönderdim 🤣🤣🤣🤣
baharmom35 Aabbccc Lina_alya_aras Moommy Munevver_bozdogan Bende perşembe hemen gelsin transfer olayım sonra sizin gibi pozitifi göreyim istiyorum yazdıklarınızı okuyunca daha çok heyecanlanıyorum 😂 ama bi yandan da korkuyorum 2. Transferim olacak ilkinde çok rahattım bu sefer pozitif görmek istiyorum ve korku da var nasıl geçecek test gününü nasıl beklicem Allah yardımcımız olsun inşallah bu mübarek günler de 🤲
Moommy Lina_alya_aras inş tek dileğim ben pozitifim olmazsa da sağlık olsun ama eşim çok üzülür bu sefer bende üzülürüm 😞 benim sol kasığım ağrıyor biraz Salı regli günüm zaten korkuyorum regli olucam diye
Lina_alya_aras Korkma ve düşünme sadece odaklan olucak diye evet her şey var olmazsa da sağlık olsun bir daha denersiniz Allah’ım kısmet eder inşaallah canım benim takma kafana bu kadar dua oku bol bol
Lina_alya_aras baharmom35 rahat ol canım benim hiç takma kafana biz öğrenicez sonra da seni beklicez inşaallah 🩷
Aabbccc baharmom35 canım benim sende pozitif göreceksin hiç merak etme canını sıkma 2.transfer güzel geçecek merak etme canını sıkma sıra sende 😍
Munevver_bozdogan baharmom35 hiç korkma canımm benim içime doğan oluyor genelde sende buraya çift çizgi olarak atacaksın sende anne olacaksın gör bak 😍❤️
Lina_alya_aras Aabbccc bende vallah şimdi de eşimden erken gebelik testi istedim onda ne çıkacak bakalım 🌸