Lina_alya_aras kötü karnım yaralar içinde sürekli iğne ilaç arada bi geliyorlar 😀 sabırsız değildim normalde ama bugün test yapalım evde dedim eşime oda istemiyor biraz korkuyoruz açıkçası benim yaşım 37 olucak herşey yolundaydı şimdiye kadar aksilik olmadı inş bundan sonra da olmaz sürekli video makale okuyorum neden tutunmuyor bebekler diye benim sorunum yumurtalık rezervim azalmıştı onuda ilaçlarla dr sağolsun bi tık yükseltti 4 sağlıklı embriyo 2 transfer oldum 2 dondurdum olmazsa sonrasında onu yaptırma süreci düşüncesi bile beni yoruyor dün baktım gelişim süreçlerine bugün yarın tutunmuş oluyormuş 5.-6. Gün sonunda bugüne kadar aşılama ilaç tedavisi sonuç hep negatif gördüğüm için korkuyorum da yine negatif olur mu diye birde işin maddi boyutu var arkadaş yazmış 100 bin falan biz nerdeyse 300 bin tl ödedik ilk başka Tüp Bebek ücreti 70 dediler çok uygun geldi ama biz sadece 100 küsür ilaçlara ödedik bunları devlet karşılamıyor mu bilen varmı aranızda bilgi verirseniz sevinirim ❤️