Munevver_bozdogan Aabbccc kan çekmiş 😍😍 ben dogma büyüme adanalıyım 2 buçuk sene önce İstanbul’a gelin geldim 👰
Aabbccc Munevver_bozdogan evet canım ben adanayi çok fazla severim ♥️ Sıcaklığı hariç yazın asla çekilmiyor o teri😂
Aabbccc Lina_alya_aras hahha bencede ben şuan 8 haftalığım sen benden öndesinde😂nasıl olacak ama keseye göre hesaplanır
Munevver_bozdogan Aabbccc bilet aldım bayramda adanadayım da uçağa giderken cihazdan geçiyoruz ya sorun olmaz dimi canım sorsam mı doktora ben araştırdım da çok kısa süreli geçiş olduğu için sorun olmuyor diyorlar
Figen_Can Lina_alya_aras Hayırla sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah bende 11 ocakta transfer oldum 4. Gün embriyosuydu çok şükür şimdi 12 haftalığız ben 34 yaşındayım 2 tane koymasını istedim ama kabul etmedi devlet en az 35 yaşında olan bayanları kabul ediyor bu yüzden yaşın tutmuyor demişti ama size nasıl konulmuş anlayamadım
Aabbccc Figen_Can bende 35 yaş altindayim istedim ama kabul etmediler benimde 35 yaş üstü koyulabiliyor denmişti o yüzden tek koydular çok şükür tuttu 🌸
Lina_alya_aras Figen_Can amin canım inşallah 🤲🏻🩷doktor bize sordu bir mı iki mı diye biz iki istiyorduk en başta hem ikiz istiyorum hemde şans artsın diye doktor kabul etti ben28 yaşındayım bizim gittiğimiz hastane %100 özel olduğu için de olabilir belki birşey diyemiyorum canım benim 😍
Figen_Can Aabbccc Çok şükür canım rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimle birlikte bir bayana daha yaptılar o da 35 yaşındaydı ona 2 tane koydular maalesef 😔 onunki tutmamış
Figen_Can Lina_alya_aras Bana seçenek sunmadı kendim söyledim Ankara Cebeci tıp fakültesinde yaptırmıştım halbuki 2 tane koysaydı şimdi belki ikizlerim olacaktı
baharmom35 Lina_alya_aras canım önce sizden güzel haber alalım sonra da benden heyecanla bekleyelim sonra beni inşallah hepimiz pozitif oluruz duan kendimi whatsap grubunda gibi hissediyorum😂
Lina_alya_aras Hatta koordinatöre de söyledim iki tane koydurma hakkımız varmı diye tabiki de dedi hatta bizimkileri çift dondurulduğunu söylemişti
Lina_alya_aras @“Munevver_bozdogan”#p31952717 senin hastane de devlete bağlı değil dimi çünkü Antep’te tüp bebek merkezi iki tane biri devletle çalışıyor biri %100 özel ondan mı bize iki tane koydular acaba 🩷