Moommy Munevver_bozdogan değerin ilerlemiş güzel 👍 canım maşallah 🧿 Bayram sonu kese mi görülecek o halde 😇😇 ikiz olduğu kesede mi belli oluyordu biliyor musun ?
Moommy Munevver_bozdogan günaydın inş ikizdir 😀 bende bugün kan verirsem sanırım benide bayram sonu görücek
mrp2023 Munevver_bozdogan canım bende yüzyıl Hastanesine gideceğimde rahim filmini orada mı çektirdin çektirip sonucunu mu gösterdin ne yapsam bilemedim
Moommy Ysmnpmk he senin yarın mı süper bitmiş bende senin bekliyorum ❤️☺️ ya biz kaç haftalık hamileyiz uygulama 4 yazıyor çözemedim
Ysmnpmk Moommy son adet tarihine göre hesaplaniyomus canım ama bende bilmiyorum doktor söyler herhalde keseye göre☺️evet yarın gidicem bakalım haberlesiriz
Lina_alya_aras Kızlar benim göbeğimin alt tarafı ağrıyor normal mi sizde varmı @Munevver_bozdogan Moommy
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras ben hala adet ağrısı gibi ağrı geçiyorum ya belim de ağrıyor canım bu ağrılar normal galiba
Moommy Kan sonucum çıktı 606 olmuş 3. Kez istedi 2 gün sonra sizde neden istemediler acaba ve o kandan 2 hafta sonra kese görmeye gel dedi
Moommy Lina_alya_aras he o zaman tamam normal bende diyorum neden 3 kez istedi içim rahatladı teşekkür ederim 🙏
Munevver_bozdogan baharmom35 ilk zamandan beri oldu canım ya hep adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım ağrıdı