papatyaolsun Ysmnpmk canım ben de raporlu tüp bebek yaptıracağım, ilaçlara ve hastaneye ne kadar ödedin, yani normal fiyatları neydi raporlu ne kadara geldi. Rapor fiyatı ne kadara getiriyor onu merak ediyorum
Ysmnpmk papatyaolsun ben Aralık ayında başladığım için tedaviye 2023 fiyatından yararlandım canım 29.500 tedaviye ödedim 2.000tlde muayene ücretine ödedim 6 ay geçerli bide ben genetikli yaptirdigim için embriyo basina 275 dolar ödeme yaptım onun harici bide ilaçlara gitti canım ama şuan bildiğim kadarıyla raporlu 45bine çıkmış
Ysmnpmk papatyaolsun benim yaptirdigim zamanda da raporsuz 45 50 bin arasiydi. Şimdide raporlu fiyatı o kadar raporsuz baya yükselmiş
Cigdems Ysmnpmk bende iğneli aşılama yaptırmadım. 2 kere klomenle aşılama yaptırdım. İkisi de tutmadı. Şuan tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Ama raporsuz olacağı için çok ciddi fark oluşuyor mu bilginiz var mıdır ? Bi de ilk tüp bebek denemenizde mi tuttu. Bu arada gözünüz aydın inşallah sağ Salim kucağınıza da almak nasip olur 🌸
Ysmnpmk Cigdems ister istemez çok fark oluyor hem tedavi biraz daha pahalı oluyor hemde ilaç fiyatları farkedebiliyor😕 Allah yardımcınız olsun canım 🤲bu arada teşekkür ederim rabbim tez zamanda sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🩷💕🤲🌸
Cigdems Ysmnpmk sabredecek dayanacak gücü pek hissetmiyorum artık kendimde. Aşılamaya devam ediyoruz kist oluşuyor şimdi bayram girdi bakamam dedi 1 ayda öyle attı. Yani tüp olup tutacak mı belli değil ama beklemek çok yordu. Güzel dileklerin için bende çok teşekkür ederim. Hamilelerin duası kabul olur derler. Lütfen aklına geldikçe sende dua et bizler için. 🙏🏻♥️ Seninde tüm gebelik sürecin sağlıkla sorunsuz geçsin inşallah
Ysmnpmk Cigdems inan anlıyorum seni canım bende 4.5 senede gezmedigim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı insan bazen dayanamıyor artık ama hiç bir zaman gayretinden vazgeçme Allah sevdigi kulunu sınar 🩷 tabiki dua ederim 💕rabbim isteyen herkese hayırlı haberler almayida nasip etsin inşallah🩷🤲amin inşallah canım🤲🤲🌸
0302 Lina_alya_aras şimdi okuyabildimmmm ve çok sevindimmmmmmmm 🙏🙏🙏sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah
baharmom35 EmineDD benim bugün 2. Günüm dikkat ediyorum yarın da evde bol bol dinliienicem sonra harekete başlıcam aslında yatan tutan da hareket edip tutan da cok okudum burada ve bence en önemlisi kim nasıl rahat iyi hissediyorsa öyle yapıyor
cansugunes0210 baharmom35 ben ilk 3 gün dikkat ettim sadece sürekli yatmadım hiç çünkü doktorum sürekli yatmayı dogru bulmuyor Rahime kan akışı için hiç kasmadılar bu konuda merdiven çıkma olsun yürüme olsun ha ben dikkat ettim tabi o ayrı
Cigdems baharmom35 umarım bu sefer tutmuştur herşey gönlünüzce olsun 🙏🏻 peki aşılama geçmişiniz var mıydı
Cigdems Ysmnpmk 4,5 sene sonunda oldu demek 🙏🏻 bizim de 2 bitti. İnşallah sağ Salim olsun da ne diyelim beklememiz gerekiyorsa bekleyeceğiz vardır bir vakti saati diyip 🥺
baharmom35 Cigdems inşallah bu sefer sağlıkla büyür karnımda bebeğim benim aşılama yada başka bi tedavi geçmişim yok bebek istediğimizde doktora gittik doktor tüp bebek zamandan kazanım dedi öyle yönlendirdi bizde dinledik çok sorgulayıp başka doktorlara gitmedik ☺️
Ysmnpmk Cigdems evet canım dile kolay geliyor valla 4.5 senedir ne yaşadığımı bı ben biliyorum senin içinde o 2 senenin ne kadar uzun olduğunu biliyorum ama inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna 🌸💕🤲
Cigdems baharmom35 çok mantıklı davranmışsınız. Ben birçok doktora gidip hepsinin farklı yönlendirmesini denedim. Hiçbiri de olmadı. Şuan tüp bebeğe geçeceğim. Araştırıyorum umarım ilk denemede tutar
Cigdems Ysmnpmk canım başka sayfada gezinirken birine yorumunu gördüm. Benimde kimyasal gebelik olunca 2 kere genetik taraması yaptırdım. 3 ü normal 3 ü heterozigot var. Bana hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi. Pıhtılaşma var dedi. Ama öncesi için hiçbir şey söylemedi. Sen öncesinde de kullandın mı iğne ilaç vs