Moommy Umutlabekleyis şuan kan verdim canım bugün günümdü benim sen erken mi vermiştin sanki doğrumu hatırlıyorum
Moommy Umutlabekleyis testleri akşam yaptım test almayan adam eve hergün poşetle test taşır oldu 😀 hergün 2 test yaptım ama o artımed benim silik olanlar hep yanlış gösteriyormuş zaten onu almasın kimse eşim ilk gün gidip ondan 4 tane almış
Umutlabekleyis Moommy yok dedin ya pozitif cıktı diğer marka sıkıntılıydı diye hangi marka sıkıntılı hangisi iyi 😀 aynen ben 6. Gün verdim 1.74 cıktı şuan beklıyorum ama productor test yapıyorum hep silik cıkıyo
Moommy Umutlabekleyis benim dün 11. Günümdü canım senin için erken artacaktır 5. Gün embriyosumu sende benim kafamı taze transfer oldum çatlatma iğnesi oldum ya bu forumlar karıştırdı iğneden dolayı silik çizgi çıkıyormuş 12-14 gün sonra kesin sonuç veriyor dedi dr.
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras benim kasık ağrım var ara ara kramp gibi giriyor yani adet olacakmışım gibi canım bir de belim ağrıyor
Munevver_bozdogan Arasmom_ çok teşekkür ederim canımm ediyorum hep dua herkese rabbim nasip etsin 🙏🏻❤️❤️
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras evet ya 😃 bende yarın tekrar kan vereceğim bakalım inşallah güzel artmıştır