36+1 sancı 😒
Seyma-10 solunum sıkıntısı yüzünden şuanda kuvezde 😑
merve_3807 solunum sıkıntısı yüzünden şuanda kuvezde inşallah bian önce sağlıkla kucağıma alırım 😑
Rumeysaaa67 inşallah alacaksınız moralinizi yüksek tutun onun size ihtiyacı var
@Rumeysaaa67 kaç kg doğdu
gul-kn doğmadan önce 3600 dediler ama doğduktan sonra bir bilgi vermediler şuana kadar bekliyorum oyle
merve_3807 36+4 doğum yaptım 10 gün kuvözde kaldı miniğim🥹
Rumeysaaa67 ben 36+4 de doğum yaptım bizde 10 gün kuvözde kaldık solunum sıkıntısı vardı:(( ama çok güçlüler sen içini ferah tut annesi inşallah daha erken çıkar
Mercimeek bebekten bebeğe de fark ediyor galiba şuan 32 haftalık hamileyim erken olmaz umarım bu da
merve_3807 inşallah yaşamazsın kuzum
Rumeysaaa67 orda çok iyi bakılıyor emin olun buna o arada siz toparlanmaya bakın insan üzülüyor ağlıyor korkuyor ama bebeğiniz geldiğinde iyileşmiş toparlamış olacaksınız ve onunla daha çok vakit geçireceksiniz o yüzden üzmeyin kendinizi
Mercimeek inşallah 🤲
Mercimeek inşallah bian önce iyileşip yanıma gelir dua istiyorum 🤲sütüm çok az damla zor geliyor inşallah gelirse iyice sütüm yarın görücem oğlumu
Seyma-10 çok teşekkür ederim sütüm iyice gelirse çok iyi olacak çok az damla geliyor 😑
Rumeysaaa67 bana küvezdeki hemşireler bestlak damla kullan demişlerdi süt için eczaneden aldım ebebekte de var inanılmaz süt yapıyor ben buzluga bile stok yaptım onu kullanıp dene istersen
Rumeysaaa67 inşallah kavuşursunuz biran önce :) benim sütüm o aşı yapılan enjektörler var ya onu doldurmuyordu ilk günler ama ben onu da götürdüm içirdiler zamanlar artar sık sık sağım yap