Bgmbgm06 Enfal_06 gebeligi beraber ögrendık hep beraber gittikde bari bu sürpriz olsun dedım burdayken :)))
lalc Bgmbgm06 kesinlikle beklemelisiniz, o haftalarda erkek demişlerdi bi heves mavili şeyler aldım 17. Haftada kız olduğunu öğrendim
Enfal_06 Bgmbgm06 kız Ankara’da misin o zaman Mart ayında kar yağdığında görmüşsün dur 😂 sürpriz yapmak ta güzel canım
Enfal_06 Bgmbgm06 eşim sabah işe giderken mesaj çekiyor kar yağıyor diye kalkıp bakmıyorum sonra öğlen gözümü açıyorum her yer güneş eşim diyor sadece erken uyananlar karı görebilir tam yağmıyor ki kar bazı bölgelerde çok yağmıştı dağlar bembeyaz olmuştu
Tugba1tugba Cilginanne2bebeli68 15 haftalık erkek dedi doktor çok bişeyler alaşım bar ama detaylıyı beklesem mi değişir mi diyorum daha kimseye de söylemedim cinsiyeti belki değişir diye
Bgmbgm06 Tugba1tugba valla canım bana 12.haftada taramada erkek dedi hatta baya pipisini gördk 13bucuk haftamda %90kıx dedi ıkısıde özel başka doktor :)))) bekleyelım eniyisi
iremaskin Bgmbgm06 bacaklarini kapali goruncede bazen oyle yorum yapabiliyorlar ama tabi yinede supriz icin emin olmak daha iyi olur gerci burda 25. Haftalarda cinsiyeti degisenleride gorduk ama 😂😂😂
Enfal_06 Bgmbgm06 Ankaralı olmak ayrıcalıktır sen uyanmadan kar yağıyor uyanınca Aa güneş kar mar yok gitmiş 🤣🤣
Esraalic Bgmbgm06 bence bekle derim çünkü banada aynı haftalarda net erkek dedi birde özel hastaneydi sonra devlette 3 ayrı doktor kız dedi Detaylı da bile o yüzden şu an kafam karmakarışık 😂
Mesen Bgmbgm06 Bence bekleyin bizde cinsiyette çok değişik şeyler yaşadık 11+4 kız gibi 14+4 erkek gibi 16+2 kız gibi 17+4 de belli değil dediler. 17+5 de özele gittim kesin ve net erkek dedi. Son dkkaya kadar bekleyin.
Bgmbgm06 Mesen ama son olan kesın kız %90 dedi hanı gibi falan degil ya :))bilemedm gwrçi kesın diyenlerde yanılıyormus