Newmomanddad dogurangaplumba Aa ama hakkını yememeyiym doktorumun bu sadece ufak bi tahmin net değil bi ay sonra net söylerim dedi. Bu sefer erkek için net ddi ama.
Bgmbgm06 Dygtrgy doktor da öyle dedi taramada hatta baya gösterdı ama 13.haftada yanı dün baska bır özel %90kız dedi :))))yani kutlama yapsammı yapmasammı bılemıyorum esıme demedım daha
Enfal_06 Bgmbgm06 hangisine inanican 😂😂😀 kız bu ne çıkmaz sokak gibi sonunucu kız demişse kızdır bence
iremaskin Bgmbgm06 benim ultrason resmimde aynen boyleydi 12+4 te erkek demisti doktorum erkek hala 😂
Bgmbgm06 iremaskin sonra gittigim perınatolojı doktoru kız olduğunu söyledi🤣🤣🤣napayom ben simdi bekleyimmi önemi yokda ona göre sürpriz yapacagım
Bgmbgm06 Enfal_06 insallah canım cok sagol 16.haftayı bekleyeyım bakayım sürpriz yapmak ıcın :)) netleşince yapayım
huysuz__ Bgmbgm06 ya bizim de böyle bi açımız var yüksek ihtimalle kız dedi doktor ama erkeğe de benziyo dedi😅 bu çıkıntı Bi görünüyor bi boş duruyodu , ama bacakları daha kapalıydı bizim 16 haftalık olduk ,2 hafta sonra netleştircez bakalım..
Enfal_06 Bgmbgm06 rica ederim canım 🥰 ben sürpriz yapmiycam çünkü eşimle beraber gidiyoruz hep cinsiyet içinde bir dahaki cumartesi gidicez bizde sürpriz yok gebeliği bile beraber öğrendik acil de beraber bekledik öğrendiğimizde şok olduk gerçekten her anı çok güzel gebeliğin anne baba olmanın
Bgmbgm06 Enfal_06 ben smdi ankaradayom ailemın yanında eşim sıvasta oyuzden tekken ögrenmek ıstemıstım gidince sürpriz olsun die 13.hfta ama kesınlık ıcın etken sanırım artk o işdeyken gızlıce giderim :)))
Bgmbgm06 Enfal_06 gebeligi beraber ögrendık hep beraber gittikde bari bu sürpriz olsun dedım burdayken :)))
Enfal_06 Bgmbgm06 kız Ankara’da misin o zaman Mart ayında kar yağdığında görmüşsün dur 😂 sürpriz yapmak ta güzel canım