Momm0606 alevShn Yok yok böyle şeylerde zaten aşırı derece de dikkatli biriyim, özelde doğum yaptım doktoruma yazdım cevap bekliyorum, ondan cevap gelene kadar burdan hemşirelerimize veya başından geçen kişiler olduysa sorayım dedim, siz hemşiremisiniz?
alevShn Momm0606 hayır arkadaşımın başına gelmişti, sebebini anlamadılar enfeksiyon olmuştu. Kendini yorduğuna bağladık biz ama bilemiyoruz tabii. Temizleyip antibiyotik tedavisi almıştı, korktuğumuz gibi bi tedavi süreci olmadı. Umarım sizin de öyle geçer gider🙏🏻
Kaderalya Kaderalya Momm0606 çok geçmiş olsun mutlaka gidin hiç vakit kaybetmeden inşallah ağrısız acısız bir çaresi bulunur 🌸
Momm0606 alevShn  Tam olarak şişlik görüntü bu, bu benim dikişim değil ama aynı böyle
Momm0606 alevShn bu görselde ki gibi benimkide ama dediğim gibi şiş ve bastırınca ağrı çoğalıyor yürürken vs ağrım oluyor, bakalım tez vakitte geçer inşallah teşekkür ederim ☺️
Melike_4949 Momm0606 bilmiyorum doktor antibiyotikte verebilir ama önce muayene etmesi gerekiyor belkide kıl kökü iltihabıdır gidin bir an önce
Merve-betul Momm0606 benim ikinci sezeryanim 2. Ay olcak cumartesi günü dikismin kapatma kisminda 1 ay suren bı şişlik olmusta ama baya bı şişti anlatamam yumurk gibi bend ebisey oldu diue korktum ama indi şükür