Momm0606 Kızlar sezeryan olalı 22 ay oldu 4 gündür sol alt kasığımda ağrı vardı bastıramıyorum bile, bugün bi baktım dikiş yerimin başlangıç yeri şişmiş ve üstüne bastırınca ağrı yapıyor, ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı?
Momm0606 alevShn Melike_4949 Peki antibiyotik ile geçer mi yoksa yarayı açarlar mı çevremde bi kaç kişi yaşadı açmışlardı bu arada teşekkür ederim
alevShn Momm0606 tedavi sürecini düşünüp gitmemezlik yapmayın allah korusun. Sonuçta bu normal değilse tedavi edilmesi gerekiyor.
Melike_4949 Momm0606 bilmiyorum doktor antibiyotikte verebilir ama önce muayene etmesi gerekiyor belkide kıl kökü iltihabıdır gidin bir an önce
Kaderalya Momm0606 aaa neden peki öyle oldu ki acaba çok mu zorladınız orası zorlandı da ondan mı açılma oldu acaba
Merve-betul Momm0606 benim ikinci sezeryanim 2. Ay olcak cumartesi günü dikismin kapatma kisminda 1 ay suren bı şişlik olmusta ama baya bı şişti anlatamam yumurk gibi bend ebisey oldu diue korktum ama indi şükür
Momm0606 Kaderalya dıştan bakılınca açılma yok sadece şişlik var ve ağrıyor bastıramıyorum bile oraya ve aradan da çok uzun zaman geçti neden böyle oldu anlamadım
Kaderalya Momm0606 ağır bşr iş falan mı yaptınız acaba ağır birşey mi kaldırdınız iç dikişi mi açıldı ki
Kaderalya Kaderalya Momm0606 dikişiniz yapıştırmamı yoksa normal dikiş mi? Özelde mi oldunuz acaba devlet mi
Momm0606 Kaderalya Yani temizlik felan sürekli yapan biriyim ama bilmiyorum ki yatakta bile öksüremiyorum ağrıyor o bölge
Kaderalya Kaderalya Momm0606 çok geçmiş olsun mutlaka gidin hiç vakit kaybetmeden inşallah ağrısız acısız bir çaresi bulunur 🌸
Momm0606 alevShn Yok yok böyle şeylerde zaten aşırı derece de dikkatli biriyim, özelde doğum yaptım doktoruma yazdım cevap bekliyorum, ondan cevap gelene kadar burdan hemşirelerimize veya başından geçen kişiler olduysa sorayım dedim, siz hemşiremisiniz?
Momm0606 alevShn  Tam olarak şişlik görüntü bu, bu benim dikişim değil ama aynı böyle